Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

 

byStroom - Hvem er vi?

Jeg hedder Judith og startede byStroom i 2008. Jeg var ikke selv mor, da jeg startede med at designe pusletaskerne. Jeg ser det som en force at jeg ikke var farvet af mine egne behov, men tilgengæld har talt med mange mødre om deres ønsker og hvad der var vigtigt at tage med i pusletasken. Det var derfor ekstra spændende, da jeg i 2012 skulle pakke min første pusletaske, da vores datter Elisabeth kom til verden. I dag har vi øget familien med drengene Ditlev og Arthur og der er nu mange tasker, der skal pakkes i det lille hjem.

Jeg ønsker at designe praktiske og smarte modetasker til dig, som ved at en taske ikke kun er en taske.

Grundidéen i kollektionerne er, at taskernes funktionalitet ikke må spænde ben for det visuelle. Alle kender de pusletasker, man kun gider bruge, så længe man har blebørn. Det kan nu lade sig gøre at være trendy med bleer i bagagen.

Det er samme tankegang, der ligger bag kollektionen af vente-/ammetøj, nemlig ønsket om - med det rigtige look og materialevalg - at kunne udvide brugsperioden. Tøjet er i materialer, der tilpasser sig maven både før og efter fødsel, som er ammevenligt og ikke mindst feminint og smart.

Jeg håber du finder en favorit i form af en en trendy pusletaske, der ikke skal pakkes væk, når baby bliver blefri, eller en model i vores tøjkollektion, som kan bruges både under og efter din graviditet.

Har du brug for support eller ønsker hjælp til dit køb er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 22334718 eller mail info@bystroom.com

 

Virksomhedsoplysninger:

byStroom

Møllevej 5

8581 Nimtofte

info@bystroom.com

CVR nr. 31137306

Enkeltmandsvirksomhed

Etableringsår: 2008

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x