Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

AMMETØJ

Meget mere end ammetøj

Hos byStroom får du vente- og ammetøj i ét, så du kan bruge det gennem hele graviditeten og fortsætte med at bruge det, efter baby er kommet til verden.
Ammefunktionen i vores ammetoppe og ammekjoler gør det let at amme, uanset om du er hjemme eller på farten. Har du brug for en hurtig og diskret løsning, så er vores ammetøj svaret. Det er skønt og blødt og fås i mange skønne farver, og så kan du let style det til hverdag eller fest alt efter tilbehør.
Vi anbefaler, at du vælger samme størrelse som når du ikke er gravid, da tøjet er meget elastisk og udvider sig med kroppen uden at stramme.

 

1 til 52 af 66

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 52 af 66

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Stort udvalg af ammetøj

Med ammetøj fra byStroom bliver det ikke lettere at amme, uden at skulle have overdelen af. Alle vores kjoler og toppe er designet, så det er let at komme til – også når baby er utålmodig og det skal gå lidt stærkt. Med den indbyggede ammefunktion i Mama byStroom-kollektionen, er det ligeså diskret som det er let at amme, og er du på farten og ønsker at forblive lidt tildækket, mens du ammer, vil du blive glad for vores ammetøj. Ud over at det er let og praktisk i forbindelse med amning, så er det også virkelig blødt og behageligt, og med det trendy og stilfulde design kan det bruges hjemme såvel som til fest, alt efter hvordan du vælger at style det. Du behøver altså ikke gå på kompromis med hverken udseende, komfort eller funktion i den tid, hvor du stadig ammer baby.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x