Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Amme BH - Stort udvalg af amme-BH’er med bøjle og støtte til maven

Når det skal være let og problemfrit at amme

Hos byStroom tilbyder vi et lækkert udvalg af ammee-BH’er og ammeindlæg, som fungerer rigtig godt sammen med vores ammetøj. Amme-BH’erne er bløde og behagelige og fås med og uden blonder, gelébøjler og sømme, så der er noget for enhver smag. Med en amme-BH under tøjet, bliver det let at amme baby, uanset om du sidder hjemme eller er ude på tur. De er lette at åbne, så baby hurtigt kan få noget at spise, når det ind imellem skal gå lidt stærkt.

 

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Maksimal komfort

Med en af vores smarte bh’er kan du amme let og problemfrit, uanset hvor du befinder dig. Bh’erne er i høj kvalitet både hvad angår materiale og komfort. De løfter barmen flot og støtter hvor de skal, og så er mange af dem uden sømme for at gøre dem så behagelige som muligt.
Køb din amme-bh i god tid, så du er klar til fødslen og ikke skal bekymre dig om andet end din lækre baby den første tid.
For maksimal komfort og kvalitet bør du vælge en amme-BH fra byStroom. Her får du virkelig kvalitet for pengene, og hvem vil ikke gerne gøre det så let og behageligt som muligt for sig selv og baby?
Se også vores udvalg af ammeindlæg, støttebånd, støttetrusser og badedragter i en altid høj kvalitet og lækre materialer til gravide. Uanset hvad du vælger, vil det altid passe sammen med resten af vores amme- og ventetøj.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x