Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Ammekjoler - stort udvalg af bløde og funktionelle ammekjoler fra Mama byStroom

Ammekjole og ventekjole i ét

Hos byStroom finder du skønne og trendy ammekjoler, som ikke går på kompromis med hverken funktion eller komfort. Den indbyggede ammefunktion gør det let at amme baby, hvad enten du er hjemme eller i byen. Ønsker du en lidt diskret løsning, hvor du ikke behøver tage tøjet halvvejs af, er vores ammekjoler svaret. Vores skønne, bløde ammekjoler fungerer også som ventekjoler, og de er produceret i et meget elastisk materiale, som tilpasser sig kroppen og kan bruges gennem hele graviditeten uden at stramme, og du kan naturligvis fortsætte med at bruge dem, når baby er kommet til verden.

Designet er enkelt og stilfuldt, og det er let at style en kjole til fest f.eks. med et par stiletter, og samtidig er ammekjolerne så behagelige, at de fungerer ligeså fint en dag hjemme på sofaen.

Vi anbefaler, at du vælger samme størrelse som normalt, da stoffet giver sig meget.

 

25 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

25 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Ammekjole til enhver lejlighed

Med en ammekjole fra byStroom har du en kjole, som kan bruges til enhver lejlighed – naturligvis mens du ammer, men også før og efter. Den smarte, indbyggede ammefunktion gør livet lettere for enhver ammende mor, og når du ikke ammer, ser man den slet ikke. Det gør vores ammekjole til et bud på en kjole, som du kan bruge mange år fremover, da den på ingen måde skriger ammekjole. Du styler den let til fest med smarte accessories, eller til hverdag med hvad end du nu ønsker.

Med vores ammekjole bliver det ikke lettere at amme, have det behageligt, og samtidig se godt ud!

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x