Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING
byStroom Pusletaske BEA Ash Grey inkl. puslekit

byStroom Pusletaske BEA Ash Grey inkl. puslekit

Pris: 1.099,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Vælg farve
+ -
ELLER

byStroom Pusletaske BEA Ash Grey inkl. puslekit

Lækker og trendy pusletaske, med er fokus på feminine detaljer i f.eks. de flettede hanke. Detaljer, som gør denne taske til noget helt specielt. Pusletasken henvender sig til dem, der ønsker en smart og meget rummelig pusletaske.


Tasken er af kunstskind, og foret er i en lys beige med all-over print. Den er let at rengøre med en opvredet klud, da materialet er smuds- og vandafvisende. 


Pusletasken kan hænge på barnevognen med skulderstroppen, som er aftagelig. Skulderstroppen kan justeres  fra 64 cm helt op til 120 cm, og kan tilpasses alle typer barnevogne og klapvogne. For at skåne skulderstroppen kan man med fordel anvende byStroom strollerclips, når pusletasken skal hænge på barnevognen eller klapvognen. 


Tasken er opdelt som følgende: I top er der to lynlåse, der åbnes samtidigt ved hjælp af en strop, hvilket gør det nemt at åbne tasken. Indvendigt er der opdeling med to store rum med 8 åbne lommer ialt, samt et indvendig midterrum med lynlåslukning.  Udvendig er der 2 lynlåslommer. BEA Pusletaske også anvendes til weekend- og rejsetaske - den er derfor også brugbar efter baby er blefri.


Mål: Længde 45 cm - Højde 40 cm - Sidebredde 30 cm.


Denne variant indeholder desuden et puslekit, som består af flaskevarmer, toilettaske og pusleunderlag i grå med samme mønster som indvendig i pusletasken.

   
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x