Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING
byStroom Pusletaske BEA Black Gold inkl. puslekit

byStroom Pusletaske BEA Black Gold inkl. puslekit

1.099,00 DKK
Vælg farve
+ -
ELLER

byStroom Pusletaske BEA Black Gold inkl. puslekitEn trendy og stilfuld pusletaske, hvor der er fokus på feminine detaljer i de flettede hanke. Den specielle form gør denne taske særligt rummelig uden at gå på kompromis med det visuelle.


Materialet er kunstskind, og pusletasken har gråt for. Tasken er nem at rengøre med en fugtig klud, da materialet er vand- og smudsafvisende. 


Pusletasken kan hænge på barnevognen med skulderremmen, som i øvrigt er aftagelig. Skulderstroppen kan justeres efter ønske fra 64 cm helt op til 120 cm, og kan tilpasses alle typer barnevogne. For at skåne skulderremmen kan byStroom strollerclips med fordel anvendes, når pusletasken skal hænge på klapvogn eller barnevogn. 


Tasken er opdelt som følgende: I top er der to lynlåse, der åbnes samtidigt ved hjælp af en strop, hvilket gør det nemt at åbne tasken. Indvendigt er der opdeling med to store rum med 8 åbne lommer ialt, samt et indvendig midterrum med lynlåslukning.  Udvendig er der 2 lynlåslommer. BEA Pusletaske kan også anvendes til weekend- og rejsetaske - den er derfor også brugbar efter baby er blefri.


Mål: Længde 45 cm - Højde 40 cm - Sidebredde 30 cm.


Denne variant indeholder byStroom puslekit, som består af pusleunderlag, toilettaske og flaskevarmer - alle dele i grå med neutralt mønster. Pusletasken kan købes uden puslekittet her.

   
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x