Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING
byStroom Pusletaske BEA Black Gun inkl. puslekit

byStroom Pusletaske BEA Black Gun inkl. puslekit

1.099,00 DKK
Vælg farve
+ -
ELLER

byStroom Pusletaske BEA inkl. puslekit

En smart og trendy pusletaske, hvor der er fokus på de feminine detaljer i de flettede hanke. Tasken henvender sig til den stilbevidste mor, som ønsker en smart og meget rummelig pusletaske.


Tasken er af kunstskind med gråt for. Den er let at rengøre med en fugtig klud, da materialet er vand- og smudsafvisende. 


Pusletasken kan hænge på barnevognen med den aftagelige skulderstrop. Remmen kan justeres fra 64 cm helt op til 120 cm, og kan derfor tilpasses alle typer barnevogne. ByStroom strollerclips kan med fordel anvendes, når pusletasken skal hænge på klapvognen eller barnevognen, så skulderremmen skånes. 


Tasken er opdelt med to lynlåse i toppen, der åbnes samtidigt ved hjælp af en strop, som gør det let at lyne op. Indvendigt er den delt op med to store rum med 8 mindre lommer, samt et indvendig midterrum med lynlåslukning. Udvendig er der 2 lynlåslommer. BEA Pusletaske kan fungerer også fint soml weekend- og rejsetaske og den er derfor også brugbar længe efter at baby er blefri.


Mål: Længde 45 cm - Højde 40 cm - Sidebredde 30 cm.


I denne variant medfølger et byStroom puslekit, som indeholder pusleunderlag, flaskevarmer og toilettaske. Alle dele i neutral grå med fint byStroom-mønster. BEA Black Gun kan købes uden puslekit her.

   
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x