Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING
byStroom pusletaske BEA

byStroom Pusletaske BEA Sand inkl. puslekit

Pris: 1.099,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Vælg farve
+ -
ELLER

byStroom Pusletaske BEA Sand inkl. puslekit

En praktisk og stilfuld pusletaske, hvor der er fokus på feminine detaljer i de flettede hanke, og den specielle form gør denne taske til noget helt specielt. Hvis du ønsker en smart og rummelig pusletaske, er Bea sagen.


Tasken er i kunstskind, og foret er i en lys beige med all-over print. Den er nem at rengøre med en fugtig klud, da materialet er vand og smudsafvisende. 


Pusletasken kan hænge på barnevognen med skulderstroppen, som i øvrigt er aftagelig. Skulderstroppen kan justeres efter ønske fra 64 cm helt op til 120 cm, og kan derfor tilpasses alle typer af barnevogne og klapvogne. For at skåne skulderstroppen, kan byStroom strollerclips med fordel anvendes, når pusletasken skal hænge på barnevognen. 


Tasken er opdelt som følgende: I top er der to lynlåse, der åbnes samtidigt ved hjælp af en strop, hvilket gør det nemt at åbne tasken. Indvendigt er der opdeling med to store rum med 8 åbne lommer ialt, samt et indvendig midterrum med lynlåslukning.  Udvendig er der 2 lynlåslommer. BEA Pusletaske også anvendes til weekend- og rejsetaske - den er derfor også brugbar efter baby er blefri.


Mål: Længde 45 cm - Højde 40 cm - Sidebredde 30 cm.

Materiale:
PU


Varianten er inkl. puslekit, som består af flaskevarmer, toilettaske og pusleunderlag i grå med mønster.

   
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x