Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING
byStroom pusletaske BEA

byStroom Pusletaske BEA Sand

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Vælg farve

Ikke på lager

NYHED
byStroom Pusletaske BEA  

En trendy pusletaske, hvor der er fokus på feminine detaljer i de flettede hanke, og den specielle form gør denne taske til noget helt specielt. Tasken henvender sig til dem, der ønsker en smart og rummelig pusletaske.


Materialet er kunstskind, og foret er i en lys beige med all-over print. Tasken er nem at rengøre med en våd klud, idet materialet er vand og smudsafvisende. 


Pusletasken kan hænge på barnevognen med skulderstrop, som i øvrigt er aftagelig. Skulderremmen kan justeres efter ønske fra 64 cm helt op til 120 cm, og kan derfor tilpasses alle typer barnevogn. For at skåne skulderstroppen, kan byStroom strollerclips med fordel anvendes, når pusletasken skal hænge på barnevogn eller klapvogn. 


Tasken er opdelt som følgende: I top er der to lynlåse, der åbnes samtidigt ved hjælp af en strop, hvilket gør det nemt at åbne tasken. Indvendigt er der opdeling med to store rum med 8 åbne lommer ialt, samt et indvendig midterrum med lynlåslukning.  Udvendig er der 2 lynlåslommer. BEA Pusletaske også anvendes til weekend- og rejsetaske - den er derfor også brugbar efter baby er blefri.


Mål: Længde 45 cm - Højde 40 cm - Sidebredde 30 cm.

Materiale:
PU

   
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x