Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

byStroom blog

#6 - Gode råd til amning

Amning bliver ofte i TV, blade, film og bøger fremstillet lidt romantisk, som om det er noget, der kommer helt af sig selv, ligeså snart man har født, og så er alting fryd og gammen. Men for nogle kan det være en virkelig stor udfordring, og lykkes det ikke, føler man sig ind imellem forkert og som en dårlig mor. Det er man IKKE! At man ikke kan eller vil amme, kan have mange årsager, og uanset om man selv fravælger det eller det bare aldrig lykkes, så skal man gøre det, som fungerer bedst for en selv. Det nytter ikke at fortsætte amningen i månedsvis, hvis man i virkeligheden ikke synes, det er det rigtige. Og vil man gerne amme, men det af den ene eller den anden årsag ikke fungerer, så må man på et tidspunkt indstille sig på at amning bare ikke skulle være i denne omgang.

Der er dog en del man selv kan gøre, hvis man ønsker at amme, som kan gøre det lettere at komme godt i gang og få indarbejdet gode rutiner. Man kan forberede sig – også sammen med far – f.eks. ved at læse om amning og hvad man kan forvente. Det er nemlig sjældent så rosenrødt som på film, og det skal far også være forberedt på.

For det første skal du regne med, at baby skal hjælpes i gang med at sutte til at starte med. Selv om sutterefleksen er der, så kan baby godt have svært ved at finde ud af det i starten, og du skal regne med at lægge både tid og kræfter i at få det til at fungere. Hvis du virkelig vil det, så skal det dog i langt de fleste tilfælde nok lykkes, og ellers er der heldigvis alternativer.

Mange nybagte mødre føler ikke, at de rigtig har mælk umiddelbart efter fødslen, fordi råmælken, som styrker spædbarnets immunforsvar, føles og ser anderledes ud, end man forventer det af mælk. Den er tykkere og mere gul i det, og det kan virke, som om baby ikke rigtig får noget at spise. Men fortvivl ikke, for selv om mængden af mælk måske ikke er stor, så er der til gengæld så meget næring i, at baby nok skal få rigeligt og føle sig mæt.

Dit barn behøver ikke spise en hel masse lige efter fødslen. Det er fint med en enkelt amning de første timer, men hvis du er i tvivl, så spørg sundhedspersonalet. De er der for det samme. Spørg dem også, når dit barn spiser, om det ser rigtigt ud. Så får I hurtigt afklaret, om sutteteknikken er, som den skal være.

Rigtig vigtigt for at motivere baby til at spise er hudkontakten. Det er vigtigt, at du og baby har hud mod hud. Det har positiv effekt på både babys lyst til at sutte og på tilløbet af mælk i brysterne. Derudover hjælper det på en masse andre ting i baby, og når det ikke lige er spisetid (ammetid), så er far ligeså god til hudkontakt som mor. Det er vigtigt, at far får et ligeså tæt og tryghedsskabende forhold til baby som mor, selv om han ikke ammer.

Udover hud mod hud er det vigtigt, at barnet vender ind mod dig – altså med sin mave mod din mave. Hvis barnet ligger på ryggen, skal det vende hovedet ind mod brystet for at spise, og det er hverken sundt for babys nakke eller for amningen. Så husk at vende baby ind mod dig, før du lægger ham eller hende til brystet.

Placér baby med næsen ud for brystvorten, så den automatisk vil strække hovedet lidt opad for at nå op at sutte. Det giver den bedste vinkel at sutte i.

Lad baby spise så ofte og så meget, som den vil. Det er det sundeste for jer begge og stimulerer både mælkeproduktion og ædelyst. Du skal ikke være bekymret for, om dit barn spiser for meget. Han eller hun spiser det, der er brug for.

Du skal regne med, at mælken ikke rigtig løber til før efter 3-4 dage. Brysterne ændrer størrelse og facon, og de kan være meget ømme og spændte. Det kan hjælpe at holde brysterne varme, f.eks. med ammeindlæg af uld. Generelt hjælper det at holde sig selv varm, så brug hvad du kan af hjemmesko, varmt tøj, osv. til at holde dig og dermed brysterne varme. Når mælken er løbet til, vil den flyde lettere og se mere ud, som man forventer at mælk skal se ud. Husk dog på, at mælk er forskellig fra kvinde til kvinde, uden at det er bedre eller dårligere af den grund. Det kan have mange nuancer, og du skal ikke blive forskrækket, hvis det ikke ligner komælk på karton fra supermarkedet. Det skal det ikke. Vær i øvrigt opmærksom på, at brysterne kan være lidt hævede og baby derfor kan have lidt svært ved at sutte, men hævelsen skulle gerne falde igen efter en dag eller to.

Det er forskelligt, hvor ofte dit barn gerne vil spise. I den første tid skal du bare lade det spise så ofte, som det vil. Hvis baby ikke selv har sagt til, så tilbyd et bryst hver 2.-4. time. Og husk ikke at tilbyde baby en sut, før amningen er helt på plads – typisk i løbet af en uge eller to. En sut kan forstyrre og gøre det endnu vanskeligere at skabe gode ammerutiner. Er brysterne meget spændte, kan det være svært for baby at få ordentligt fat, og det kan derfor være en god idé, hvis du selv malker lidt ud, før du lægger baby til.

Husk også at det ikke kun er baby, der skal spise godt. Som mor skal du også huske at spise godt og få rigeligt at drikke. Du bliver tørstig af at amme, og det er vigtigt for mælkeproduktionen, at du får både væske og næring nok.

Det er også vigtigt, at du og baby får ro til at komme ind i rutinen med at amme. Det vil sige, at du gerne må sige nej til gæster – især dem, som du ikke føler dig helt tryg ved og måske ikke har lyst til at være i rum med, når du ammer. Nogle mødre er ligeglade, men andre har det bedst med kun at være sig selv og baby og måske de allernærmest som far og babys søskende. Det er helt okay at have det sådan, og hvis du har det bedst med at amme alene, så bed folk vente lidt med barselsvisit, selv om de måske synes, at de næsten ikke kan vente med at se den lille ny. Familie og venner kan vente – det kan amningen ikke.

Når baby sover kan det være fristende lige at få ordnet alle de der ting, man ikke når, når baby er vågen. Om det er at sætte i opvaskemaskinen, tjekke de sociale medier, eller ringe tilbage på alle de ubesvarede opkald er underordnet – lad være! Det er vigtigt, at du får sovet og hvilet, så både krop og sind kan komme sig lidt. Du har lige været igennem en af de største kraftanstrengelser i dit liv, og du har brug for hvile til at komme dig igen. Så når baby sover, så udnyt det til at tage dig en lur. Du kommer rigeligt i søvnunderskud senere, og det er vigtigt for både mælk og ammerutine, at mor er på toppen både fysisk og mentalt.

Det kan ind imellem gøre decideret ondt, når baby sutter, og det skyldes ofte forkert sutteteknik eller at baby ligger forkert. Lykkes det ikke at få den rigtige teknik i gang, så er der ingen skam i at søge hjælp hos en professionel. Det er så vigtigt for både dig og baby at den første tid bliver god, og hvis I begge får et anstrengt forhold til amningen, så er det bedre at kaste håndklædet i ringen og bede om hjælp. Det kan også i enkelte tilfælde være nødvendigt at skifte helt til flaske, men konsultér en fagperson før du giver op, hvis du helst vil amme.

Tilstoppede mælkegange er helt normalt og kan ofte afhjælpes med varme, massage eller en anden ammeteknik. Bl.a. kan det forebygges – og mange gange også afhjælpes – ved at lægge barnet i en anden stilling under amningen. Disse stillinger burde du få hjælp til på barselsgangen, og hvis ikke, så spørg! Personalet vil hellere end gerne hjælpe. Vær opmærksom på, at mælkeknuderne ikke udvikler sig til brystbetændelse.

En anden ting mange oplever, og som er helt naturligt – især ved forkert ammeteknik – er sår og revner på brystvorterne. Det kan være særdeles ømt, men der er heldigvis flere ting, du kan gøre. Det allerbedste er helt at undgå, at du får sår og revner. Her kommer de forskellige ammestillinger igen til deres ret, da brystet vil blive belastet forskelligt ved forskellige stillinger, og dermed ikke så udsat for at ”få skrammer.”
Er skaden sket kan du med fordel smøre brystvorterne med lanolinsalve efter hver amning. Lanolinsalve fås i supermarkedet, på Apoteket, og hos Matas, og du skal ikke vaske det af, før du ammer baby igen. Suttebrikker under amning er en anden ting, som kan forebygge ømme og revnede brystvorter, ligesom ammeskaller eller brystvortebeskyttere også kan hjælpe til en hurtigere heling af brystvorterne ved bl.a. at forhindre, at brystvorterne kommer i kontakt med tøj, ammeindlæg og lign. Det er dog vigtigt at lade brystvorterne lufttørre efter amning, før du dækker dem til igen.

En nyfødt spiser typisk 8-12 gange i døgnet, men fortvivl ikke, hvis din baby afviger fra normen. Det vigtigste er, at barnet virker sundt og frisk, tager på i vægt, og at der kommer noget ud i den anden ende. Så er det knap så vigtigt, om det er spisetid 6 eller 12 gange i døgnet. Spædbørn er forskellige, præcis som alle os andre.

De første 4-6 måneder er modermælk nok til at mætte og ernære baby, og du vil opleve, at antallet af gange dit barn spiser og hvor meget det spiser, ændrer sig i den periode. Jo længere hen I kommer, jo færre gange spiser baby, men til gengæld ryger der mere mælk ned hver gang.

Hvis det kan lade sig gøre, så lad baby spise fra begge bryster, men lad den sutte det første bryst blødt, før den kan spise sig mæt ved det andet. Næste gang tilbyder du barnet brysterne i omvendt rækkefølge.

Spædbørn risikerer at få mavekneb, hvis de sluger for meget luft under amningen. Det kan forebygges med den rigtige ammestilling, og så skal baby have lov at bøvse efter måltidet. I undgår dog næppe helt, at den lille får lidt mavekneb, hvilket kun er helt naturligt.

Ind imellem har dit barn bare ikke lyst til at spise. Det kan skyldes, at du er stresset eller på anden vis ikke har det godt mentalt, hvilket får mælken til at løbe langsommere. Det kan også skyldes, at du snart skal have din menstruation, hvilket giver mælken en anden smag, som baby måske ikke bryder sig om. Hvis babys minskede ædelyst varer ved, så tal med en fagperson om det.

Andre ting, som er værd at huske på:

Sørg for at finde et behageligt sted at sidde eller ligge under amningen. En ammepude er guld værd, så du ikke får hold i nakken eller skulderen af at sidde og holde baby i en akavet stilling.
Hav telefonen inden for rækkevidde, så du ikke skal op, hvis den ringer. Det bedste ville være at slukke telefonen og fokusere på baby, men vi ved alle sammen godt, at det ikke er så realistisk i dag, så det er bedre bare at sørge for, at du ikke skal op efter den, mens du ammer.
Hav også drikkevarer inden for rækkevidde, da du bliver tørstig af at amme.
Vær opmærksom på at alkohol og rygning går i mælken. Kan du ikke undvære, så er det bedste tidspunkt lige efter amning.
Tal med din læge, hvis du får medicin, da noget medicin kan gå i mælken, så baby indtager det.
Hård aktivitet (sport) gør mælken sur, så sørg for at amme dit barn umiddelbart inden, så surhedsgraden når at finde et mere normalt leje inden næste amning. Heldigvis finder det hurtigt et naturligt lege igen, så du kan sagtens dyrke sport, når du er klar til det.
Sutteflaske kan ind imellem være nødvendigt, men vær opmærksom på at det er lettere for baby at spise af flaske, og at det derfor kan være vanskeligere at få den lille til at ville ammes, hvis den først er blevet præsenteret for flasken.

Som sagt til at starte med, så er amning ikke for alle, og man skal ikke fortvivle, hvis det ikke lykkes. Baby kan være præcis ligeså sund og velfungerende på flaske, og hvis det giver mere ro, mindre stress, og en mæt baby, så kan det ind imellem være det eneste rigtige. Tipsene herover er ment som en hjælp til de, som gerne vil amme, men der er ingen garanti for, at det lykkes, uanset hvor mange råd man følger, og hvor mange fagpersoner, man konsulterer. Gør det, der føles mest rigtigt for jer. Det vigtigste er, at I trives med det.

 


 

# 5 - 50+ ting til den første tid med baby

Der er en masse ting, man skal huske, når man har en nyfødt baby, men som nybagte forældre kan det være rigtig svært at fokusere på ret meget andet end det lille vidunder, som efter mange måneders venten endelig er kommet til verden.

Den første tid skal helst være noget helt særligt og glide så problemfrit som muligt, så man sammen med sit nye guld kan skabe dejlige minder for livet. Din baby vil ikke være bevidst om det senere i livet, men i den allerførste tid skabes der faktisk utroligt mange ”minder” i form af relationer til de allernærmeste, tryghed/utryghed, rutiner i forbindelse med mad og søvn, osv. Vi vil alle gerne give vores baby så tryg og behagelig en start på livet som muligt, og derfor er det en god idé at planlægge lidt frem i tiden hvad angår babyudstyr, så man ikke står og mangler, når baby endelig er her.

Herunder giver vi et bud på, hvilke ting der er svære at undvære den første tid med det lille vidunder. Sørg for at have anskaffet de fleste ting i god tid før babys ankomst, så I ikke pludselig står og mangler. Det vil være så træls (på godt jysk) f.eks. at mangle autostolen, når man står og skal hjem fra fødegangen.

50+ ting til den første tid med baby:

Autostol (især vigtig når I skal hjem fra hospitalet, men også i tiden efterfølgende, hvis ikke I er heldige at bo i gåafstand til alting)

Puslebord (om det er et sammenklappeligt puslebord, der hænger på væggen, en del af badeværelsesbordet eller en kommode i gangen er underordnet – bare det passer til jeres behov og den tilgængelige plads i hjemmet)

Puslepude (de fleste er i dag vandafvisende, men ellers kan man supplere med et pusleunderlag)

Alm. lille vaskefad el. hoved-/halefad

Badekar

Termometer til badevandet

Blespand (kan undværes, men du bliver rigtig glad for den)

Bleer

Zinksalve/numsesalve (baby vil få rød numse, uanset hvor meget du passer på)

Vaseline

Vatpinde (brug aldrig andet end sikkerhedsvatpinde til ørerne – til f.eks. at rense navlen er det fint med almindelige vatpinde)

Engangsvaskeklude eller evt. vådservietter

Stofbleer i rigelige mængder (de bruges i rigtig mange situationer – ikke kun når baby skal pusles)

D-dråber (anbefales fra baby er 14 dage gammel og købes på apoteket, i helsekostbutikker, Matas og lign.)

Pusletaske (sørg for at vælge en med god plads og masser af små og store rum, så det er let at dele egne og babys sager op og finde dem, når det ind imellem skal gå stærkt)

Pusleunderlag (det er uundværligt, hvis du bliver nødt til at skifte baby et sted uden egnede faciliteter)

Termometer

Sutter (men vær opmærksom på ikke at give baby sut, før amningen er på plads)

Barnevogn (husk madras som passer til – ofte følger der en med, men vær opmærksom på kvaliteten)

Regnslag til barnevogn

Myggenet til barnevogn

Vugge eller babyseng

Sele til barnevogn

Klapvogn (behøver ikke være klar den første tid, så vent bare lidt med den)

Lift eller babynest (lift er praktisk at løfte baby i, mens babynest skaber tryghed i sengen, i sofaen, på gulvet, osv.)

Sengerand

Babydyne

Lagener til diverse madrasser

Underlag til lagener (så du kan nøjes med at vaske lagener og ikke madrassen)

Sengesæt til babydyne (gerne 3-4 sæt, så der er noget at skifte med ved alm. vask og hvis uheldet er ude)

Tøj (det bør næsten få et indlæg for sig, da der er så meget at vælge imellem, men det er i hvert fald vigtigt at have rigeligt med body’er med både korte og lange ærmer, strømper og strømpebukser ligeledes i rigelige mængder, sparkedragter/natdragter, huer (babys hoved bliver hurtigt koldt – også om sommeren), bukser, overtøj i forhold til årstiden… Husk altid skiftetøj, når du er hjemmefra med baby)

Babyolie

Sutteflasker

Flaskevarmer (hav f.eks. varmt/lunken vand med på tur og bland først modermælkserstatning i, lige inden baby skal spise – fungerer også som flaskekøler til mors vandflaske, så det er en god idé med en ekstra eller to)

Babylegetøj (rangle, bidering, lille bamse eller lign.)

Nusseklud (sørg for at det er den samme hver gang, så baby kommer til at føle sig tryg ved den)

Ammepude (det kan være rigtig hårdt for arme og skuldre at holde baby mens du ammer, hvis ikke du har den rigtige støtte under)

Ammetoppe/-kjoler (gør det let og diskret at amme, selv når man er på farten)

Amme-bh’er (køb ikke for mange, før mælken er løbet til, da dine bryster ændrer sig meget i starten og du måske ender med ikke at kunne passe de første, du får købt)

Amme-indlæg (både engangs- til de uheld, som ikke kan undgås, og evt. varmere indlæg til de kolde måneder, så du forebygger brystbetændelse)

Brystpumpe (man kan klare sig uden, men det kan godt være hårdt at pumpe ud med hænderne)

Creme til ømme brystvorter

Hygiejnebind i en god, stor størrelse (til lige efter fødslen, hvor du sandsynligvis bløder noget)

Babyslynge eller bæresele (let måde at skabe tryghed for baby og samtidig have hænderne fri til at lave andet)

Babyalarm (det første stykke tid våger du sikker over baby hele tiden, men efter noget tid er babyalarmen uundværlig, så du kan lave andet end overvåge en sovende baby)

Skråstol (efter noget tid vil baby gerne følge med i, hvad resten af familien laver, og her er en skråstol virkelig god)

Aktivitetstæppe (underholder og stimulerer baby)

Solcreme (gerne helt op i faktor 50)

Høj stol (til senere, når baby skal til at sidde med ved bordet)

Hagesmæk/savlesmæk (hav gerne masser – der bruges mange)

Babyservice (kop, tallerken, ske og gaffel – vær opmærksom på at det kommer til at ryge på gulvet mange gange)

Babytandbørste (selv om der ikke er meget at børste til at begynde med, så er det vigtigt at få indarbejdet sunde rutiner fra den allerførste tand)

Børste og evt. kam

Neglesaks (til at starte med kan babys lange neglespidser nulres af med fingrene)

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvad man synes, man har brug for, så tag listen som inspiration og ikke som en endegyldig huskeliste. Der vil sikkert også være ting, som vi end ikke har tænkt på, men som du slet ikke kan undvære. Vi har inkluderet både de ting, man ikke kan undvære, og dem, som bare er rare at have. Mange ting på listen er først til lidt senere, men det er stadig en god idé at være forberedt, så man f.eks. ikke får sig en ubehagelig overraskelse, hvis man pludselig skal ud at investere dyrt, når man troede, man havde det hele.

 


 

#4 - Hvad skal der i pusletasken efter fødslen? 

Der er sikkert ligeså mange meninger om, hvad der skal i pusletasken, som der er mødre, og det kan som førstegangsmor (og -far) være svært at finde hoved og hale i, hvad der er smart og praktisk at have med, når man er på farten med baby.

Hos byStroom kan vi ikke give dig nogen endegyldig liste, men vi kan give dig et bud på, hvad vi selv og mange andre foretrækker at have med. Så kan du selv sortere i det og trække fra og lægge til, så det passer til din egen pusletaske. Brug det som inspiration og tilpas hen ad vejen, når du finder ud af, hvad du og baby har brug for. 

Bleer (sørg altid for at have flere, end du regner med at få brug for – 4-6 stk. er et godt bud, så du er dækket ind)

Vådservietter eller engangsvaskeklude (klip evt. engangsvaskekludene i halve på forhånd, gennemvæd dem med rent vand og put dem i en vandtæt pose)

Stofbleer (uundværlige til mange ting – f.eks. til at tørre babys numse med, som gylpeklud, som solskærm i barnevognen, m.m.)

Pusleunderlag (evt. et håndklæde, en stofble eller et underlag med vandtæt bagside, som f.eks. byStroom pusleunderlag)

Zinksalve (eller anden salve/creme til røde numser)

Affaldsposer (evt. en hel rulle, så der er til både brugte bleer, snavsetøj, affald fra madpakken, m.v.)

Hånddesinfektion som gel eller servietter (servietterne er også gode til de mange gange sutten ryger på jorden og skal desinficeres)

Skiftetøj (især ekstra bodystocking og strømper/strømpebukser, hvis bleen ikke holder helt tæt)

Sutteflasker

Mælkebrikker

Flaskevarmer (kan også bruges som cooler – vi anbefaler denne fra byStroom)

Madpakke (mos, grød, rugbrødsmadder, agurkestykker eller andet alderssvarende)

Gaffel, ske og kniv, hvis maden skal skæres ud

Drikkekrus

Lille tallerken

Hagesmæk

Ekstra sutter (der skal nok falde et par stykker på jorden)

Suttesnor (så der er en chance for, at sutterne alligevel ikke falder på jorden)

En lille bamse, rangle, bidering eller andet yndlingslegetøj

Babyalarmer

Tøjklemmer (eller anden form for clips til f.eks. at sætte stofble fast som solskærm)

En flaske koldt vand

Stroller clips (så pusletasken kan hænge sikkert på styret af barnevognen) 

Og et par ting til mors rum i pusletasken 

Ammeindlæg

Ekstra bluse (hvis der alligevel skulle ske uheld)

Deodorant

Vandflaske

Kiks/frugt/müslibar eller anden form for snack/mad

Bind (hvis nu)

Indkøbsnet eller lign. (hvis man skal købe ind på hjemvejen, så fylder et indkøbsnet ikke meget i pusletasken)

Personlige ting (nøgler, mobiltelefon, læbepomade, osv.) 

Som sagt er dette ingen endegyldig liste, og der skal nok være noget, vi har glemt. Hvis du allerede har helt styr på at pakke pusletasken, må vi så ikke høre dit bud på, hvad du plejer at pakke?

 


 

#3 - Vælg den rigtige pusletaske

Den rigtige pusletaske er alfa og omega i de første år af dit barns liv. At vælge en, som passer til både mor og far kan være lidt af en udfordring, hvis man gerne stadig vil være smart og stilfuld på farten med baby, og flere og flere vælger af samme grund en pusletaske til hver. I vores kollektion har vi naturligvis både unisex-pusletasker og lidt mere feminine pusletasker, så der er noget for enhver smag.

Vigtigere end det visuelle er dog pusletaskens funktion. Den skal helst være stor og rummelig uden at være alt for tung at bære rundt på (den skal nok blive rigeligt tung, når først den bliver fyldt op), og så er det klart en fordel, at den er delt op i mange større og mindre rum og lommer, som gør det let at komme til og holde overblikket over egne og babys sager – også når det ind imellem skal gå stærkt. Desuden bør der følge en skulderrem med til enhver pusletaske, så man kan bære den over skulderen eller hænge den over styret på barnevognen eller klapvognen.

Hos byStroom har vi et stort udvalg af pusletasker, som alle lever op til kravene til taskens funktion og samtidig er super trendy og stilfulde. De fleste er produceret i PU-læder, som er særdeles slidstærkt og vand- og smudsafvisende, og enkelte er i lækker, blød quilt. For alle vores pusletasker gælder det, at de kan rengøres med en fugtig klud både indvendigt og udvendigt.

Vi bringer her et overblik over samtlige pusletasker i vores sortiment, så det bliver lettere at vælge den, der passer bedst til dit/jeres behov.

 

BEA

Bea pusletaske

En af vores allermest populære pusletasker. BEA er særdeles rummelig, og med to lynlåse til at åbne taskens største rum er det virkelig let at komme til indholdet. Lynlåsene åbnes med en enkelt strop, så de åbnes samtidig. Indvendigt er BEA delt i to af en stor lynlåslomme i midten. I de to store rum er der otte åbne lommer til sutter, nøgler, sutteflaske, osv. Udvendigt er der to mindre lynlåslommer til f.eks. mobiltelefon og pung, eller hvad man ellers har brug for at have hurtig adgang til.
Der følger en justerbar skulderrem med, som gør det let at hænge pusletasken over styret på barnevogn og klapvogn. Hankene er aftagelige.
BEA er også velegnet til weekend- og rejsetaske, da der virkelig kan være meget indhold i og den ikke ved første øjekast skriger pusletaske.

Mål: 45 cm i længden, 40 cm i højden, og 30 cm i dybden - meget fleksibel i materialet, så den kan ”formes” som det passer til plads eller indhold. Skulderremmen kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Rummelighed, let at komme til indholdet, feminine detaljer, mange farver at vælge mellem

- Lidt stor, passer stilmæssigt mere til mor end til far

 

ELIN

Elin pusletaske

Endnu en særdeles populær pusletaske og en favorit blandt fædrene. ELIN er med sit enkle og tidløse design velegnet til både far og mor, og den holder faconen uanset hvor meget, man fylder i den. Den er rummelig og praktisk inddelt med et stort, indvendigt rum som deles i to af en lynlåslomme. Derudover er der otte mindre lommer, som passer perfekt til sutter, sutteflaske, nøgler, eller andre mindre ting, som man ikke vil have liggende løst i bunden af tasken. Udvendigt har ELIN to lynlåslommer, en stor sidelomme med magnetlukning, og på begge ender yderligere et rum med magnetlukning.
Der medfølger en justerbar skulderrem, som også kan bruges til at hænge tasken over styret på barnevogn eller klapvogn.
ELIN kan desuden fint fungere som en let weekendtaske til far eller mor.

Mål: 40 cm i længden, 30 cm i højden, og 19 cm i dybden. Skulderremmen kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Unisex, super ruminddeling, god størrelse

- Vi kan slet ikke komme i tanker om noget

 

FIONA

byStroom Fiona strollerbag

En enkel og stilfuld pusletaske, som er mere rummelig, end man skulle tro ved første øjekast. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men FIONA har ud over skulderremmen naturligvis også hanke, så den er let at bære i hånden. Hankene ligger skjult lige inden for toppen af taskens sider, og man ser dem kun, når de er i brug. Tasken har indvendigt et stort rum, som er delt i to af en midterlomme med lynlås. Der udover er der otte mindre lommer til at holde styr på alle de små ting, som man ikke vil have til at ligge og rode på taskens bund. Den lukkes i toppen med en lang lynlås, og det er meget lettere at komme til indholdet, end man skulle tro ud fra taskens ydre.
FIONA ligner ikke umiddelbart en pusletaske og kan da også anvendes til mange andre formål, f.eks. weekendtaske, shopper, og lignende. Der medfølger en aftagelig skulderrem, så tasken kan hænge over styret på barnevogn eller klapvogn.

Mål: 50 cm i længden, 35 cm i højden, og 17 cm i bredden. Skulderremmen kan justeres fra 62 cm til 114 cm.

Materiale: PU-læder

+ Ligner ikke en pusletaske så den kan bruges til mange formål, mere rummelig end man skulle tro

- Egner sig bedst til at blive båret over skulderen eller hænge over styret, da den let vælter, hvis den skal stå selv.

 

 

GAIDA

byStroom Gaida pusletaske

En af vores mere feminine pusletasker, som også fungerer rigtig fint som dametaske på grund af både størrelsen og detaljerne som f.eks. rynkeeffekten foran og knuderne på de dobbelte hanke.
Trods GAIDAs lidt mere kompakte udseende har den god plads og masser af rum. Den har tre store rum med lynlås, hvoraf det største i midten er opdelt af en lynlåslomme. I foret af det midterste rum er der yderligere otte små lommer til sut, nøgler, og andre småting, så de er nemme at få fat på. På taskens forside er der en lynlåslomme, som egner sig godt til f.eks. mobiltelefon, pung eller andre ting, man skal have hurtig adgang til. Der medfølger en aftagelig, justerbar skulderrem, så tasken kan bæres over skulderen eller hænge på styret af barnevognen.

Mål: 42 cm i længden, 21 cm i dybden og 30 cm i højden. Skulderremmen kan justeres fra 64 cm til 118 cm.

Materiale: PU-læder

+ Skønne, feminine detaljer som gør den velegnet til dametaske, god ruminddeling

- Lidt til den tunge side, ikke super let at komme til indholdet nederst i tasken

 

GANLY

byStroom Ganly pusletaske

Endnu en pusletaske til den feminine side, som også gør den velegnet til dametaske. Med de skønne rynkeeffekter foran og på enderne og de dobbelt hanke er her en taske, som vil gøre det ligeså godt som mors weekendtaske, som den vil som pusletaske. GANLY er særdeles rummelig og egner sig derfor også som pusletaske til tvillinger eller endda som en lækker sportstaske.
Lynlåsen til det største rum er lang, hvilket gør det let at komme til taskens indhold. Indvendigt deles det største rum af en midterlomme med lynlås, og dertil er der otte mindre lommer i foret, som gør det let at komme til mindre ting som sutter, sutteflasker, vådservietter, m.m. Udvendigt har tasken et stort rum i begge ender, som lukkes med en lang lynlås, så det er let at komme til indholdet. De to endelommer passer perfekt til f.eks. snavsetøj eller madpakken. Bagpå har GANLY en lynlåslomme, som egner sig godt til f.eks. mobiltelefon, pung og nøgler.
Der medfølger en aftagelig skulderstrop, så pusletasken kan bæres over skulderen eller hænges over styret på barnevogn eller klapvogn.

Mål: 45 cm i længden, 20 cm i dybden og 37 cm i højden. Skulderstroppen kan reguleres fra 63 cm til 119 cm.

Materiale: PU-læder

+ Rummelighed, let at tilgå indholdet, feminine detaljer

- Vi kan slet ikke finde noget ved GANLY, som trækker ned

 

HELGA

byStroom Helga Strollerbag

En pusletaske, som i sin enkelhed også egner sig godt som shopper eller dametaske til mor. HELGA er en af vores mest enkle pusletasker med et stort rum med en mindre lynlåslomme og to små, åbne lommer i foret til sut, mobiltelefon, pung og lign. Det store rum lukkes af en magnet, og når tasken bæres over skulderen eller hænger over styret på barnevognen i den medfølgende skulderrem, falder det øverste af tasken ned og lukker for adgang til indholdet.

Mål: 45 cm i højden, 38 cm i længden og 10 cm i bredden. Skulderremmen kan justeres fra 65 cm til 115 cm.

Materiale: PU-læder

+ Vejer ikke ret meget, fylder ikke ret meget, også velegnet som shopper

- Rummelighed og ruminddeling, kan ikke stå af sig selv

 

HOLLIE

byStroom Hollie Pusletaske

En lille, praktisk pusletaske, som holder faconen uanset om den er tom eller fyldt op. Dens lille størrelse er godt udnyttet, så der er masser af plads til både babys og mors ting. HOLLIE er delt ind med to store, separate rum, som begge lukkes med lynlås. De to rum indeholder yderligere i alt fem mindre lommer til alle de småting, man har brug for hurtig adgang til, som f.eks. mobiltelefon, nøgler og sut. De to af de mindre lommer lukkes med lynlås. Der medfølger en aftagelig skulderrem, så HOLLIE kan hænge over styret på barnevogn og klapvogn eller bæres over skulderen.

Mål: 25 cm i højden, 30 cm i længden, og 25 cm i bredden. Skulderremmen kan justeres fra 65 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Holder faconen, fylder og vejer ikke ret meget

- Ruminddeling og rummelighed

 

JUNE

byStroom June Pusletaske

En af vores allermest populære pusletasker. JUNE egner sig med sit enkle og stilrene design super godt til både far og mor. Den fås i fire farver, og især den sorte variant er populær blandt fædrene. Den holder faconen og er trods sit lidt kompakte ydre særdeles rummelig.
Pusletasken har tre store rum som alle lukkes med lynlås, hvilket gør det oplagt at have et rum til både mors, fars og babys sager. Det største rum (i midten) er delt i to af en lynlåslomme og har yderligere otte mindre lommer, som egner sig godt til sutter, sutteflasker, vådservietter, m.m. Udvendigt har JUNE yderligere en lynlåslomme, som passer perfekt til f.eks. nøgler, mobiltelefon og pung.
Der medfølger en aftagelig skulderstrop, så tasken kan hænge over styret på barnevognen eller bæres over skulderen.

Mål: 44 cm i længden, 29 cm i højden og 11 cm i bredden/dybden. Skulderremmen kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Unisex, rummelighed, ruminddeling

- Intet

 

JINA

byStroom Jina Pusletaske

 

Endnu en pusletaske, som henvender sig til både mor og far. JINA er solid og holder formen, uanset hvor meget, der fyldes i den. Den er rummelig og har en god, stor åbning, som gør det let at tilgå taskens indhold og holde overblikket over det. Den er inddelt med et stort rum med dobbelt lynlås, så den kan åbnes fra begge sider. Det store rum har fire mindre, åbne lommer i foret og en lynlåslomme. Udvendigt har JINA på forsiden en lomme med magnetlukning, og på bagsiden en lynlåslomme. Desuden har den en lomme i hver ende. Den faste rem fungerer både som hank og som skulderstrop. Der medfølger desuden en justerbar skulderrem, så pusletaske kan hænge over styret på barnevognen.
JINA fungerer også rigtig fint som en lille weekendtaske.

Mål: 39 cm i længden, 29 cm i højden og 19 cm i dybden. Den faste rem/hank måler 83 cm og den aftagelige rem kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Unisex, let at tilgå indholdet

- Hanken indbyder med sin længde ikke til at man bærer tasken i hånden

 

KARLA

byStroom Karla Pusletaske

En skøn og stilfuld pusletaske med rynkeeffekt for neden, som giver den et let, feminint look, som også gør den velegnet til dametaske. KARLA er ikke blandt vores største pusletasker, men den smarte inddeling får den til at virke meget rummelig. Den har et stort indvendigt rum, som er delt i to af et midterrum med lynlås. Desuden har den otte åbne lommer i forskellige størrelser til alle de ting, som man helst ikke vil have til at ligge og rode rundt i bunden af tasken, f.eks. sutteflaske, sutter, nøgler og mobiltelefon. Tasken lukkes med lynlås og har ingen udvendige rum eller lommer.
Der medfølger en aftagelig skulderrem, så tasken kan bæres over skulderen eller hænge på styret af klapvogn og barnevogn.

Mål: 40 cm i længden i toppen, 50 cm i længden i bunden og 32 cm i højden. Skulderremmen kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Feminin, velegnet til dametaske, ruminddeling

- Hankene er for korte til at man kan bære den på skulderen uden skulderremmen, ingen udvendige rum

 

KENYA

byStroom Kenya Pusletaske

En enkel og klassisk pusletaske, som afhængigt af farve egner sig ligeså vel til far som til mor. De runde syninger i enderne giver den lidt ekstra i forhold til mange andre unisex-pusletasker.
KENYA åbnes med en lang lynlås, som gør det let at tilgå indholdet. Den har et stort rum, som deles i to af en lynlåslomme. Der udover har den syv mindre lommer i forskellige størrelser til mobiltelefon, sutter, nøgler, sutteflasker og hvad man ellers ikke ønsker, skal ligge og rode rundt i bunden af tasken.
Der medfølger en aftagelig skulderrem, som gør det let at hænge tasken over styret på barnevognen eller bære den over skulderen.

Mål: 45 cm i længden, 27 cm i højden, 12 cm i dybden (toppen), og 19 cm i dybden (bunden). Skulderremmen kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Unisex (afhængigt af farve), let at tilgå indholdet

- Ingen udvendige rum

 

LIVA

byStroom Liva Pusletaske

Særdeles rummelig og med en åbning, der gør det let at komme til indholdet, uanset om det gemmer sig i et ”hjørne” af tasken. LIVA er med rynkeeffekten i top og bund til den feminine side, og den egner sig super godt til weekendtaske til mor, når baby ikke længere skal pusles. Pusletasken har et stort rum, som lukkes med lynlås og kan lynes op og i fra begge ender. I det store rum er der et mindre lynlåsrum, som samtidig fungerer som ”skillevæg” til at dele det store rum op i to. Det store rum har desuden yderligere otte, mindre rum i foret, så det er let at holde styr på alle de små ting, som ellers ville ligge at rode rundt i bunden af tasken.
Der medfølger en aftagelig skulderstrop, så tasken kan hænge over styret på barnevognen.

Mål: 39 cm i længden, 30 cm i højden og 25 cm i dybden. Skulderremmen kan blive op til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Rummelighed, let tilgang til indholdet, velegnet til weekendtaske

- Ingen udvendige rum

 

LUCCA

byStroom Lucca Pusletaske

Igen en pusletaske, som egner sig til både mor og far og også som weekendtaske/rejsetaske til begge. LUCCA er med sine rem-detaljer og runde syninger lidt mere trendy end den typiske unisex-pusletaske, hvilket bare gør den endnu mere lækker.
Den er desuden særdeles rummelig, og det er let at tilgå indholdet og holde overblikket. LUCCA har et stort rum, som lukkes med en lang, dobbelt lynlås, så den kan åbnes og lukkes fra begge ender. I det store rum er der yderligere to mindre, åbne lommer og en lynlåslomme i foret, så man kan holde styr på de små ting, som helst ikke skulle falde i bunden af pusletasken. Lynlåslommen egner sig perfekt til mobiltelefon og nøgler, og de åbne lommer f.eks. til ekstra sutter.
Der følger en aftagelig og justerbar skulderrem med LUCCA, så den kan hænges over styret på barnevognen eller klapvognen.

Mål: 35 cm i højden, 50 cm i længden og 25 cm i bredden

Materiale: PU-læder

+ Særdeles rummelig, velegnet til weekend-/rejsetaske, unisex

- Ingen udvendige rum, få rum

 

MIMI

byStroom Mimi Pusletaske

Endnu en pusletaske, som henvender sig til både far og mor. De synlige lommer på forsiden af MIMI giver den det ekstra, som gør den super trendy, samtidig med at den beholder sit enkle og stilrene design.
MIMI er opdelt med et stort rum, som lukkes med dobbelt lynlås, så den kan lynes fra begge ender. Indvendig er den delt op af en midterlomme med lynlås og syv mindre lommer i forskellige størrelser, som er ideelle til sutter, sutteflasker, vådservietter og andre ting, som man kan få hurtigt brug for. Foran på tasken er der to synlige lommer, som lukkes med lynlås, der kører helt om på siden, så det er let at få hånden i lommerne. De er ideelle til f.eks. mobiltelefon, pung og nøgler. Bagpå har MIMI en skjult lynlåslomme, så her er altså en pusletaske med god plads og mange rum. Den kan også snildt anvendes som en lille weekendtaske til mor eller far.
Der medfølger en aftagelig skulderstrop, så tasken kan hænge over styret på barnevognen.

Mål: 43 cm i længden, 33 cm i højden og ca. 20 cm i bredden (inkl. forlommerne). Skulderstroppen kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: PU-læder

+ Unisex, rummelig, let at tilgå indholdet, god ruminddeling

- Vi kan ikke finde noget ved MIMI, som trækker ned

 

MARIE

byStroom Marie Pusletaske

En af vores mest populære pusletasker. Den er let og lækker og hverken fylder eller syner af meget, men den kan alligevel indeholde en masse og har en god ruminddeling. MARIE er i blød quilt, hvilket gør den meget fleksibel og behagelig at bære. Den fungerer ligeså fint som shopper eller lille weekendtaske til mor.
Taskens store rum lukkes med lynlås og er delt op af en midterlomme, som også lukkes med lynlås. I foret er syv mindre lommer, som egner sig perfekt til sutteflasker, sutter, mobiltelefon, m.v.
MARIE henvender sig til dig, som ønsker en lettere pusletaske uden at gå på kompromis med plads og mange rum.
Der medfølger en aftagelig skulderstrop i kunstlæder, ligesom der er kunstlæder på lynlås og andre små detaljer. Tasken er vandafvisende.

Mål: 40 cm i længden, 33 cm i højden. Skulderremmen kan justeres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: Quilt med PU-detaljer

+ Let, blød og fleksibel, også velegnet som shopper

- Det bløde quilt er så fleksibelt, at tasken falder sammen, når den er tom

 

MOLLY

byStroom Molly Pusletaske

Endnu en skøn pusletaske i quilt med kunstlæderdetaljer. Til forskel fra MARIE har MOLLY også kunstlæder på bund og ender og der udover dobbelt lynlås, så den kan åbnes og lukkes fra begge ender. Desuden er den lidt større og meget rummelig og fungerer derfor også perfekt som weekendtaske.
MOLLY har et stort rum, som skilles i to af en midterlomme med lynlås. Derudover har den syv mindre lommer i forskellige størrelser i foret, som er perfekt til sutter, sutteflasker, mobiltelefon, nøgler, m.m. Udvendig har den en lomme i hver ende, som skabes af kunstlæderet, som går fra bunden og godt halvvejs op på enderne.
Der medfølger aftagelig skulderstrop, så tasken kan hænge over styret på barnevognen eller bæres over skulderen. MOLLY er vandafvisende og holder faconen ret godt med og uden indhold trods det bløde materiale.

Mål: 46 cm i længden, 26 cm i højden og 20 cm i bredden. Skulderstroppen kan reguleres fra 64 cm til 120 cm.

Materiale: Quilt og PU

+ Rummelighed, let og blød, perfekt som weekendtaske, let at tilgå indholdet

- Intet minus

 

TILBEHØR

Når pusletasken skal hænge over styret på barnevognen eller klapvognen, er det rart med en ekstra sikring, så man ikke risikerer, at den ryger af. Med stroller clips i en god, stor størrelse kan samtlige af vores pusletasker clipses fast, så de ikke ryger på jorden.
Det er naturligvis forskelligt fra barn til barn og forælder til forælder hvad man synes, man har brug for i pusletasken, men med et puslekit bestående af flaskevarmer, pusleunderlag og toilettaske som fast bestanddel, er man kommet et godt stykke af vejen.
byStroom Stroller Clips og Puslekit er i neutrale farver, så de passer til både drenge, piger, mødre og fædre, og så er de designet, så de passer til samtlige vores pusletasker.

 


 

#2 - Hvad skal du huske til fødslen?

Pusletasken er vigtig, allerede før den lille gør sit indtog i verden og i vores hjerter. Som førstegangsfødende (og anden- og tredje- og fleregangsfødende) kan det være svært at have overblik over, hvad man skal huske at pakke i tasken til opholdet på hospitalet. Det er en god idé at pakke tasken i god tid. Nogle pakker den flere uger før termin, og andre først når veerne er gået i gang. Har man født før og alting er gået lige efter bogen, så har man måske også en god idé om, hvad man kan forvente, og derfor ved man måske, at man har rigelig tid til at få tasken pakket i ro og mag, efter veerne er gået i gang. For andre kan det gå meget hurtigere, og der er måske ikke tid til at være så grundig, eller måske mister man overblikket, fordi man er spændt og måske også lidt nervøs. I enkelte tilfælde går fødslen i gang længe før forventet, og det er bare så ærgerligt at komme af sted uden de fornødne ting til de næste timer og måske dage. En velpakket taske gør timerne og dagene lidt lettere at komme igennem, så man kan fokusere på at være nybagte forældre og kun bekymre sig om den nyfødte (og evt. ældre søskende, selvfølgelig).

Det er forskelligt fra person til person, hvad man har brug for, men nogle ting går naturligvis igen. Vi giver dig her en liste over de vigtigste ting, som pusletasken bør indeholde til denne kæmpe oplevelse, hvor alting gerne skulle gå lige efter planen. Med pusletasken klappet og klar med det rigtige indhold er der i hvert fald en ting mindre at bekymre sig om.

Papirer

Vandrejournal

Ammejournal (hvis du har sådan en)

Fødselsanmeldelse (kan også udfyldes online – senest 14 dage efter fødslen)

Ansvars- og omsorgserklæring (hvis du ikke er gift med barnets far – kan også udfyldes online før fødslen eller senest 14 dage efter)

Sundhedskort/sygesikringsbevis 

Til mor

Tøj til at føde i (nogle hospitaler tilbyder det, men ikke alle – vælg noget løst og behageligt, evt. noget, som let kan knappes eller lynes op)

Hårelastikker (hvis dit hår er langt nok til at være i vejen)

Tøj til et par dage (mange bliver i dag sendt hjem allerede 4-6 timer efter fødslen, hvis alt er gået efter bogen, men i nogle tilfælde – særligt for førstegangsfødende – vil de gerne beholde folk lidt længere. Det er en god idé at pakke store trusser, løstsiddende tøj, amme-bh, ekstra strømper, evt. en morgenkåbe)

Ammeindlæg (engangsammeindlæg kan være gode i den første tid, hvor amningen ikke helt er på plads endnu. Er det i en kold tid, kan varmere ammeindlæg af uld være en god idé for at forebygge brystbetændelse)

Hjemmesko/klipklappere

Hårbørste

Makeup (hvis du er vant til at gå med makeup til daglig, vil du sikkert gerne have lidt på, når familie og venner kommer og ser til dig og din nyfødte guldklump)

Tandbørste og tandpasta

Shampoo og balsam (nogle hospitaler stiller det til rådighed, men ikke alle)

Creme til krop og ansigt

Ammesalve til brystvorterne

Læbepomade

Store bind

Håndklæder

Blødt toiletpapir (hospitalerne har som regel kun det stive, kradsende toiletpapir, som ikke just er behageligt at tørre sig med lige efter, man har født)

Evt. en skylleflaske (den kan være mere behageligt at skylle sig efter toiletbesøg i stedet for at tørre sig)

Ammepude (det er hårdt at holde baby i armen i længere tid af gangen – en ammepude sparer dig for en del spændinger i skulder og nakke)

Musik (det kan både underholde og virke beroligende alt efter hvad du vælger og har brug for)

Mobiltelefon inkl. oplader (både til at filme og tager billeder, ringe til alle dem, der skal vide at baby er kommet til verden, og til underholdning)

Bog/blade/magasiner/krydsogtværs

Computer/tablet inkl. oplader (alt efter hvad du bruger til daglig – måske er din telefon rigeligt)

Høretelefoner (måske vil du høre musik eller en lydbog)

”Barnets bog”/Milestone Cards (Barnets bog giver dig noget at lave, når baby sover, og det er skønt at kunne se tilbage på den første tid med prinsen eller prinsessen i en bog eller billeder)

Snacks (frugt, chokolade, druesukker, kiks, osv. Hospitalet sørger for forplejning, men tiden mellem måltiderne kan godt blive lang – især om natten, hvor baby (og dermed også du) ikke nødvendigvis sover)

Vandflaske

Småpenge til automaterne

Evt. medicin

Til far

Tøj

Toiletsager

Madpakke evt. i køletaske (hospitalet sørger ikke for forplejning til far, og nogle steder kan man ikke købe mere end snacks)

Vandflaske

Mobiltelefon inkl. oplader

Høretelefoner

Til den nyfødte

Bleer

Stofbleer (hvis baby gylper, eller som den første ble)

Babydyne inkl. sengesæt (evt. et sæt at skifte med – det første kan godt blive beskidt af blod og fosterfedt)

Babytæppe

Bodystockings i rigelige mængder

Sparkedragt

Sokker

Bluse

Bukser

Trøje

Strømpebukser

Strømper

Jakke

Hue

Kørepose/flyverdragt

Lift

Autostol

Engangsvaskeklude eller vådservietter

Sutter

Evt. en lille bamse eller et andet lille stykke legetøj

Til evt. ældre søskende er det en god idé at have en lille gave med. Alting kommer let til at handle om den nyfødte, og ældre søskende kommer let til at føle sig lidt tilsidesat. Det er en god idé også at ønske de ældre søskende tillykke med lillebror eller lillesøster med en lille gave, så det ikke kun er mor og baby, der får.

Listen her er kun et bud på, hvad der kunne være vigtigt og praktisk at have med. Flere af punkterne afhænger af årstiden, nogle af dem af familieforhold, og andre igen af personlighed. Hvad du selv har brug for kan kun du vide, så tag listen her som inspiration og pluk de ting ud, som giver mening for dig. :)

Baby i pusletaske

 


 

#1 - Så går vi i luften!

Hos byStroom har vi glædet os rigtig meget til at komme i gang med vores blog, så vi kan dele stort og småt, gode råd, huskelister, lækre nyheder og meget mere med alle vores skønne følgere rundt omkring på de sociale medier.

ByStroom henvender sig primært til den kvalitetsbevidste gravide eller nybagte mor, men også fædre, forældre til ældre børn, bedsteforældre og mange andre vil finde favoritter i vores webshop.

Vi specialiserer os i pusletasker og vente-/ammetøj, clutches, børnerygsække, tylskørter og keyhangers i eget design, og derudover forhandler vi et væld af lækre kvalitetsprodukter fra andre brands som Comfy Copenhagen, Snurk, Mini Rodini, byKlipKlap, Carriwell, Danefæ, Filibabba, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture og mange, mange flere. Fælles for dem er, at de producerer varer i høj kvalitet og komfort uden at gå på kompromis med stil og udseende.

Med vores store udvalg af stilfulde og praktiske pusletasker, som er så smarte, at de kan bruges længe efter, at baby er stoppet med at bruge ble, er der noget for enhver kommende eller nybagt mor. Vi fører også mere neutrale pusletasker, som gør enhver nybagt far trendy, når han har baby med på tur.

Ligeledes har vi et stort udvalg af kombineret vente- og ammetøj, som kan bruges med og uden mave. Alle kjoler og toppe har indbygget ammefunktion, og så er de bare super smarte og behagelige til enhver lejlighed.

Vi holder rent fysisk til midt på Djursland, hvor vi har kontor og lager, men vi sælger pusletasker og ventetøj til hele verden. Hvis ikke du allerede kender os, så hop forbi webshoppen og se, hvem vi er. Du er også altid velkommen til at kigge forbi på adressen, men det er en god idé lige at aftale det med os først, så vi er sikre på, at der er nogen hjemme.

Følg med på bloggen for nyheder, gode fif til nybagte forældre, praktisk indhold til pusletasken, tilbud, og meget, meget mere.

Vi glæder os til at dele det hele med jer fremover, og vi kunne rigtig godt tænke os at høre, hvilke emner I gerne vil have, at vi tager op. Du finder os på Facebook, Instagram og YouTube, og naturligvis på vores webshop, og du er altid velkomme til at smide os en mail, sende en privat besked eller kommentere under vores opslag på de sociale medier. Vi vil så gerne høre fra jer!

God læselyst!

 

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x