Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Julegaver

JULEGAVER

Vil du være sikker på, at gaven når frem inden jul?

Bestiller du fragt med GLS, er deadline for bestilling af julegaver d. 19. december kl. 10.

Bestiller du fragt med PostNord, skal ordren være os i hænde senest. d. 19. december kl. 12.

Hos byStroom bytter vi julegaver med et smil helt frem til 14. januar 2022. Skriv blot i bemærkning, at ordren er til julegave.
Sóm kunde betaler du fragten for at sende varen retur og vi betaler fragten for at sende en ny vare til dig. 

FÅ INSPIRATION TIL LÆKRE KVALITETSJULEGAVER HOS BYSTROOM

Skal børneværelset pyntes med en sød stol fra Nofred? Se også vores mange, lækre varianter af det populære Snurk sengetøj, som vil bringe glæde til enhver barnedrøm og passer på alle børneværelser. Skal der lidt farve på væggene, er de søde billeder i ramme fra Bloomingville sagen, evt. sammen med den fine flagranke i sarte farver. En sød uro pynter også altid på børneværelset, eller hvad med en fin luftballon?

Baby vil elske det farverige legetøj fra Plantoys, f.eks. den søde rangle eller den fine xylofon i mange farver. Hvis tænderne klør, er den søde bidering fra Sophie La Girafe lige sagen.
Både mor og baby vil elske vores lækre og dekorative baby nest fra Filibabba, f.eks. med det populære airballoon mønster. Både den og den tilhørende sengerand vil gøre din babys lur til en tryg og dejlig oplevelse.

Vi har fyldt shoppen op med alt til mor og barn, og mangler du f.eks. en pusletaske, som kan indeholde alt, hvad du har brug for på farten og samtidig er lækker at se på, så tag et kig på vores populære byStroom pusletasker. Her er plads til bleer, stofbleer, sutteflaske, vådservietter, pusleunderlag, ammeindlæg, sut og alt andet, som du og baby har brug for.

Til dig, som er gravid, har vi masser af lækkert og komfortabelt ventetøj. Du finder også lækkert ammetøj hos os, ligesom vi har alt fra babyhuer og body’er til tylskørt og flyverdragt.

Se det hele i webshoppen og få inspiration til mange flere julegaver til både mor og barn. 

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x