Menu
X
 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

by KlipKlap - Smarte og funktionelle børnemøbler fra by KlipKlap

by KlipKlap

Køb flotte børnelænestole og foldemadrasser fra by KlipKlap

Hos byStroom finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle foldemadrasser og børnelænestole i Øko-tex certificeret koldskum fra byKlipKlap. I vores sortiment finder du den populære byKlipKlap Kids Chair, som er et stort hit blandt børnene og fås i to størrelser. Den flotte design barnestol er blød og lækker at sidde i, og har ingen skarpe kanter, som barnet kan skære sig på. 

I vores sortiment finder du desuden også fine fold ud madrasser i forskellige størrelser med mange forskellige funktioner. Brug KlipKlap foldemadrasserne som et behageligt underlag til de helt små børn, og giv dem mulighed for at ligge på maven og styrke deres fine muskler i nakke og ryg. De store børn kan blive udfordret, når de skal kravle og tumle rundt. 

De smarte børnemøbler er perfekte til hygge, afslapning, leg og læring på gulvet, gæstemadras og træning af de mindste børns motorik. Samtidig ser de flotte ud i stuen eller på børneværelset. Nogle kunder beskriver produkterne fra by KlipKlap, som den bedste investering til familien. Find dit barns nye børnestol eller tumlemadras herunder.

 

1 til 52 af 64

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 52 af 64

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Flotte og praktiske børnemøbler fra byKlipKlap

De lækre og stilfulde foldemadrasser, lænestole og sofaer til børn fra byKlipKlap fås i mange flotter farver med knapper, som enten matcher eller er i flot kontrast til stoffet. Med en foldemadras eller -sofa fra byKlipKlap får du både et møbel til børneværelset og en gæsteseng i ét, da alle modellerne af sofaer og madrasser kan foldes ud, så man kan ligge på dem. Ligesom byKlipKlap lænestolen er de i et lækkert design og bløde materialer, som sikrer optimal komfort for dit barn. Et møbel fra byKlipKlap pynter på ethvert børneværelse eller i stuen, hvor det ikke vil skille sig ud grundet det stilfulde design. Med en foldemadras fra byKlipKlap går du aldrig galt i byen.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x