Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Smarte pusletasker, ventetøj og børnetøj fra byStroom

byStroom

Find praktiske byStroom pusletasker, ventetøj og ammetøj

byStroom er skønne kvalitetsprodukter til både mor og barn. Baby Stroom er pusletasker, som designes med fokus på funktionalitet og flot design, samt at de skal være gode og praktiske at have med på farten. byStroom pusletaskerne er så lækre, at de ikke behøver at blive pakket væk, når baby er blefri.

Mini byStroom er vores børnerygsække, der er super gode til enhver udflugt. Mini byStroom er også tylskørter og tylshorts, der er så skønne, at de er enhver prinsesse værdig. 

Mama byStroom er ventetøj, der, på grund af dets elasticitet og stretch, kan bruges både før, under og efter graviditeten. Ventetoppene er især kendte for deres smarte og diskrete ammefunktion. byStrooms kollektion indeholder desuden også de lækreste clutches til mor samt fine pusleunderlag til pusletaskerne. Se vores store udvalg af pusletasker, ventetøj og mange andre produkter til mor og barn her.

 

1 til 52 af 156

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 52 af 156

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Stilfuldt design kombineret med komfort og praktisk indretning

Alle pusletasker fra BabyStroom er designet, så de også gør sig godt som fine tasker til alt andet end bleer og babyudstyr. Det betyder, at du kan bruge din taske, når din baby er blefri, og stadig være smart og stilfuld. De fås i mange flotte farver og styles, så der er en pusletaske til enhver smag – også til far.

Ligeledes er vores lækre vente- og ammetøj fra Mama byStroom designet, så du kan bruge det både med og uden mave. Det er blødt og lækkert og virkelig behageligt at have på, og det kan bruges til både hverdag og fest. Mange af vores styles kan kombineres med f.eks. bukser eller leggings, eller bare bruges som kjole. Alle overdelene er med indbygget ammefunktion, så det bliver let og bekvemt at amme baby, også når man er på farten.

Vores puslekit er et must i enhver pusletaske og består af et pusleunderlag, en flaskevarmer og en toilettaske i neutral grå med fint mønster, så det passer til både dreng og pige. Alle delene i puslekittet forhandles også separat.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x