Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Carriwell amme bh'er, ammeindlæg og støttetrusser.

Carriwell

Find Carriwell amme bh'er, ammeindlæg og andet graviditetsundertøj

Carriwell er et dansk mærke, der siden 1996 har lavet lækkert graviditets lingeri og ammeundertøj til gravide og ammende kvinder. Køb bl.a. Carriwell ammetoppe, støttetrusser, amme bh’er og støttebånd m.m. her hos byStroom. I vores sortiment finder du alt fra behagelige og støttende basis amme bh'er samt fine amme bh'er med feminine blondedetaljer til ammeindlæg, belly binder og hospitalstrusser. 

Det fine amme- og graviditetsundertøj fra Carriwell er både komfortabelt, behageligt og støttende. De behagelige støttebånd giver dig støtte, mens du er gravid. Støttebåndene hjælper med at aflaste ubehag og smerte ved at løfte vægten over hoften og støtte den nederste del af ryggen. De fine ammebh'er giver dig både støtte og komfort, og gør det samtidig nemmere for dig at amme din baby end ved brug af en almindelig bh.

Med det fine graviditets- og ammeundertøj fra Carriwell bliver din graviditet og amning lidt lettere og behageligere. Se vores store udvalg af undertøjet herunder.

 

13 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

13 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Praktisk og feminint graviditets- og ammetøj fra Carriwell

Hos byStroom har vi valgt at have Carriwell i sortimentet, da vi ved hvor vigtigt det er med den rette støtte under graviditeten og ved amning. Støttebåndene hjælper efterhånden som din mave vokser i omfang og vægten øges med graviditeten. Uden støttebånd vil du let kunne få ondt i ryggen, men Carriwells støttebånd afhjælper dette ved at løfte vægten og støtte den nederste del af ryggen.

En amme BH er uundværlig både før og efter fødslen. Før fødslen ændrer brysterne form og størrelse, jo længere hen i graviditeten du kommer, og ofte vil du opleve mælkeløb. Med en lækker, sømløs amme-bh fra Carriwell er du sikret støtte til de voksende bryster, og med ammeindlæg i bh’en undgår du at din top eller bluse bliver våd fra mælkeløb. Når du skal amme baby efter fødslen, er en amme-bh uundværlig, da den gør det let at amme, uden du skal have tøjet af. Kombineret med en ammetop fra Carriwell, har det aldrig været lettere at amme, da begge dele har en smart og diskret åbning, som gør det let og hurtigt at komme til, så baby ikke når at blive utålmodig, og du endda kan amme på farten på en let og diskret måde.

Ammetøjet fra Carriwell er ud over at været praktisk og funktionelt også smart og feminint. Det er naturligvis også blødt og behageligt uden snærende og irriterende sømme. Enkelt modeller fås med blonder.

Hos byStroom fører vi amme-bh’er, ammetoppe/graviditetstoppe, støttebælter/graviditetsbælter, badedragter, støttetrusser og meget andet fra Carriwell.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x