Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Comfy Copenhagen - stort udvalg af blødt og comfy tøj fra Comfy Copenhagen

Comfy Copenhagen

Find Comfy Copenhagen bukser, kjoler og bluser

Hos byStroom finder du det lækre løstsiddende tøj fra Comfy Copenhagen. Som mor kan det være svært at forene stramme bukser og høje hæle med dagligdagen, og når man skal se børnene spille fodbold eller lege med dem på gulvet, er det nødvendigt at have noget tøj på, man kan bevæge sig i. Comfy Copenhagen har derfor lavet en skøn kollektion af løstsiddende og behageligt tøj med fine snit og flotte detaljer, der gør, at tøjet både kan bruges som afslapningstøj en søndag, som hverdagstøj og ikke mindst til pæn brug, f.eks. stylet med et par stiletter og en lækker clutch. 

I vores sortiment finder du både bukser, bluser og kjoler i lækkert kvalitetsmateriale, så der er noget for enhver smag. Det fine tøj fra Comfy Copenhagen er både praktisk og behageligt at have på, og er samtidig nemt at gøre finere. Brug det comfy tøj sammen eller sammensæt de løstsiddende bukser med en pæn bluse for et finere look.

Comfy Copenhagen egner sig også godt til en voksende mave under graviditeten, da de fleste styles er i et skønt stretch-materiale, og det hele er blødt og comfy.

Se vores udvalg af det behagelige løstsiddende tøj fra Comfy Copenhagen her.

 

26 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

26 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Til hverdag og fest

Comfy Copenhagens smarte og behagelige bukser, toppe og kjoler findes i mange lækre styles og farver, ligesom de mere klassiske sorte og hvide er at finde i sortimentet. Du kan derfor let sammensætte dit eget sæt med f.eks. en farverig bluse eller top og et par mere neutrale bukser. Her er rig mulighed for masser af farver, uanset om du vælger et sæt, en buksedragt eller en kjole, og du får altid maksimal komfort for pengene med de behagelige og bløde materialer, som kendetegner Comfy Copenhagen.

Om du skal bruge et sæt tøj til hverdag eller fest, er Comfy Copenhagen et godt bud på et sikkert valg til begge dele med kombinationen af komfort og stilfuldt design.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x