Menu
X
 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

Comfy Copenhagen - stort udvalg af blødt og comfy tøj fra Comfy Copenhagen

Comfy Copenhagen

Find Comfy Copenhagen bukser, kjoler og bluser

Hos byStroom finder du det lækre løstsiddende tøj fra Comfy Copenhagen. Som mor kan det være svært at forene stramme bukser og høje hæle med dagligdagen, og når man skal se børnene spille fodbold eller lege med dem på gulvet, er det nødvendigt at have noget tøj på, man kan bevæge sig i. Comfy Copenhagen har derfor lavet en skøn kollektion af løstsiddende og behageligt tøj med fine snit og flotte detaljer, der gør, at tøjet både kan bruges som afslapningstøj en søndag og som hverdagstøj. 

I vores sortiment finder du både bukser, bluser og kjoler i lækkert kvalitetsmateriale, så der er noget for enhver smag. Det fine tøj fra Comfy Copenhagen er både praktisk og behageligt at have på, og er samtidig nemt at gøre finere. Brug det comfy tøj sammen eller sammensæt de løstsiddende bukser med en pæn bluse for et finere look.

Se vores udvalg af det behagelige løstsiddende tøj fra Comfy Copenhagen her.

 

38 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

38 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Til hverdag og fest

Comfy Copenhagens smarte og behagelige bukser, toppe og kjoler findes i mange lækre styles og farver, ligesom de mere klassiske sorte og hvide er at finde i sortimentet. Du kan derfor let sammensætte dit eget sæt med f.eks. en farverig bluse eller top og et par mere neutrale bukser. Her er rig mulighed for masser af farver, uanset om du vælger et sæt, en buksedragt eller en kjole, og du får altid maksimal komfort for pengene med de behagelige og bløde materialer, som kendetegner Comfy Copenhagen.

Om du skal bruge et sæt tøj til hverdag eller fest, er Comfy Copenhagen et godt bud på et sikkert valg til begge dele med kombinationen af komfort og stilfuldt design.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x