Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Danefæ - Flotte og funktionelle regnjakker, dame jakker og frakker

Danefæ

Find Danefæ vinterjakker, Softshell jakker og regnjakker

Danefæ har siden 2006 lavet populære jakker til mor. Først var det regnjakker, men nu indeholder kollektionen frakker til hele året i det danske, meget omskiftelige vejr. Når du køber en jakke fra Danefæ, er du sikker på, at du har en tidløs jakke i god kvalitet, der holder i mange år. 

Med de fine dame jakker fra Danefæ behøver du hverken gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller flot design, da jakkerne er lavet i et flot figursyet kvalitetsmateriale, der gør dem både smukke og funktionelle. 

Hos byStroom finder du både Danefæ regnjakker, vinterjakker og softshell jakker, så du kan finde en flot jakke til ethvert behov og til enhver årstid. Se vores flotte Danefæ jakker på siden herunder og find den frakke, du bedst kan lide.

 

14 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

14 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Holdbare kvalitetsjakker fra Danefæ

Uanset om du har brug for en jakke eller frakke i den kolde vinter, i regnvejr, eller i den til tider ustabile overgang mellem sommer og vinter er Danefæ et godt bud på et mærke, der kan løse opgaven. Overtøjet er produceret i holdbare og slidstærke materialer, som giver dig en jakke til brug i mange år, og det stilfulde design inspireret af det nordiske klima gør frakkerne fra Danefæ smarte og tidløse og ikke mindst brugbare til enhver anledning.

I webshoppen har vi både regnjakker, uldfrakker, overgangsjakker, softshells og parkaer, så hvis du vil holde regnen ude og varmen inde, så vælg blandt de mange lækre varianter af jakker og frakker fra Danefæ.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x