Menu
X
 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

Elodie Details laver flot babyudstyr som sutter og hagesmække

Køb fine Elodie Details hagesmække og søde baby sutter

Elodie Details er et svensk design mærke, der laver funktionelle og innovative babyprodukter. De går ud fra idéen om, at babyprodukter skal være mere end bare en nødvendighed i hverdagen, og har derfor skabt en kollektion af sjove, flotte og unikke babyprodukter. Elodie Details' mission er at gøre almindelige babyprodukter til flotte accessories, og dette formår de at gøre med fine farver og flotte print, der gør babyprodukterne stilfulde og eksklusive at kigge på.

Men selvom Elodie Details har lagt stor vægt på det visuelle udtryk, går de ikke på kompromis med kvaliteten, og alle babyprodukterne fra Elodie Details er derfor lavet i den bedste kvalitet. De fine Elodie Details hagesmække er eksempelvis lavet i et blødt og behageligt øko-tex certificeret materiale og er fri for PVC og phthalater.

Hos byStroom finder du Elodie Details sutter og hagesmække, der, foruden at være praktiske, er flotte og eksklusive at kigge på. Kun det bedste er godt nok til dit barn, og derfor tror vi, at dig og dit barn vil blive rigtig glade for de flotte babyprodukter fra Elodie Details.

 

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x