Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Øko Tex kravlestrømpebukser og kravlestrømper fra GobabyGo

GoBabyGo

Kravle knæbeskyttere og strømper fra GoBabyGo

GoBabyGo kravletøj har et unik design og er perfekt til de kravleglade børn. Strømper, strømpebukser og knæbeskyttere, der styrker barnets motorik og balance ved hjælp af de skridsikre gummidutter på knæ, under fod og på tæer. Gummidutterne er stabile på alle slags overflader. GobabyGo er perfekt til børn der kravler og til de børn der skal lære at kravle. Alle produkter fra GobabyGo er Oeko-Tex Standard 100 certificeret, hvilket vil sige, at de er testet fri for skadelige stoffer. 

De skridsikre produkter fra GoBabyGo er designet med dit barns motoriske udvikling for øje. Med de skridsikre produkter står barnet bedre fast på enhver overflade, hvilket giver gåpåmod i forhold til at lege og afprøve balancen og motorikken. Knæbeskytterne gør det endvidere mere behageligt for barnet at kravle, hvilket igen giver større lyst til at forsøge. Når barnet oplever, at det kan stå fast, virker det som en tilskyndelse til at prøve igen, og her er GoBabyGo nærmest uundværlig.

 

4 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Dansk design fra GoBabyGo

GoBabyGo produkterne er designet i Danmark af blødt og lækkert bomuld, som lever op til kravene for Oeko-Tex Stanard 100-vertificeringen. Det er endvidere særdeles slidstærkt og designet til at kunne holde til en baby med fuld fart på dagen lang, og som øver sig i at kravle og gå.

Giv dit barn de bedste vilkår for at udvikle sin motorik og den bedste start på tilværelsen som kravlende baby med de skridsikre sokker, strømpebukser eller knæbeskyttere fra GoBabyGo.

Se udvalget og de fine farver til både drenge og piger hos byStroom.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x