Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Flotte huer med pelskvast fra HUTTEliHUT

HUTTEliHUT

Fantatisk søde HUTTEliHUT huer til piger, drenge og baby

HUTTEliHUT har siden 2003 designet og produceret fine børnehuer til børn i alle aldre. Huerne er lavet i rene materialer, og har et smart design og en unik pasform, der gør, at de føles komfortable og varmer børnenes små hoveder om vinteren.

HUTTEliHUTS kollektion er sammensat af forskellige materialer i høj kvalitet. Tophuerne er lavet i dansk uldstrik af fåreuld og merinould. Nogle af tophuernes kvast er lavet af pelsen fra en alpaca, mens andre tophuers kvaste ikke er lavet i ægte pels. HUTTEliHUT baby huerne er håndstrikket i det fineste Alpaca uld. Produktionen af disse huer foregår naturligvis efter fairtrade principper.

I vores sortiment kan du finde et godt udvalg af strikhuer med pelskvast til både helt små babyer og lidt større børn. Du finder blandt andet de søde HUTTEliHUT babyhuer og fine tophuer. Klæd dit barn godt på og køb en flot hue med pelskvast til dit barn, som det kan bruge som en lækker vinterhue til de kolde måneder.
Se vores udvalg af søde HUTTEliHUT huer med kvast her.

 

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Fairtrade fra HUTTEliHUT

De super lækre og virkeligt bløde huer fra HUTTEliHUT er produceret efter fairtrade-principper, hvilket garanterer, at de mennesker, som har deltaget i produktionen af dem, har arbejdet under ordnede forhold og til en fair løn. Det betyder også, at HUTTEliHUTs huer til børn er produceret under hensyntagen til miljøet.

Alle huerne fra HUTTEliHUT er super bløde og dejligt varme, og de har desuden en virkeligt god pasform. Materialerne er i topkvalitet, og huerne er lavet af bomuld og uld fra får (bl.a. merino) og alpacaer.

Med en hue fra HUTTEliHUT er du sikker på at kunne holde dit barns hoved varmt i det omskiftelige, danske vintervejr. Se de mange søde og bløde huer fra HUTTEliHUT kollektionen herover.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x