Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Milestone Cards

Milestone Cards er på få år blevet en kæmpe succes. Milestone Cards er helt igennem skønne fotokort som husker alle de særlige øjeblikke gennem graviditeten, den første tid med baby, og babys hele første år. Så nu er der ingen undskyldning for at glemme de særlige øjeblikke, som vi alle ønsker at kunne huske. Milestone Cards har vundet adskillige priser og bliver hele tiden ved med at gøre sig positivt bemærket. 

 

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Milestone Cards til mor og barn under graviditeten og babys første år

De skønne Milestone Cards findes både til graviditeten og til babys første år. Gennem graviditeten er der f.eks.  kort til første gang, du mærker baby sparke, og kortene til babys første år kommer bl.a. omkring det første smil, det første skridt, og meget andet. Med de søde Milestone Cards kan du forevige alle de største øjeblikke af din graviditet og din babys start på livet på samme måde som med ”barnets bog” – bare ipåen lettere og mere visuel måde. Milestone Cards gør det let at holde styr på, hvornår tingene skete, og med en smartphone ved hånden er det let lige at tage et billede, som du har mange år frem over, når din baby for længst har vokset sig stor.

Med Milestone Cards på dine billeder vil du altid kunne gå tilbage at se, hvor stor din mave var præcis hvornår, eller hvor gammel din baby var første gang, han eller hun smilede første gang. Alle de minder, som vi gerne vil huske for evigt, bliver lige en tand lettere at huske med Milestone Cards, og endnu lettere at dele med familie og venner.

Brug Milestone Cards som gave til de nybagte forældre, til den kommende mor, eller bare til dig selv og din baby.

Milestone Cards er produceret uden skadelige stoffer for både dig, din baby og miljøet.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x