Menu
X
 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

Milk & Co.

Milk & Co er en australsk hudplejeserie, udviklet af den tidligere Olympiske medaljevinder i svømning, Michael Klim og hans kone Lindy Klim, som er Balinesisk prinsesse og tidligere topmodel, samt deres 3 børn. Med deres unikke familie- og sportserfaring har familien Klim udviklet en hudplejeserie, som er skabt til at gøre livet lettere, sundere og sjovere at leve. Alle produkterne er udviklet og produceret i Australien og indeholder op mod 95% naturlige ingredienser, herunder flere urter, marineekstrakter og essentielle olier. Familien Klim har udviklet 3 linjer - Milk & Co baby, Milk by Linda Klim og Milk by Michael Klim, som alle føres hos byStroom.

 

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Hjælp dit barn til en bedre søvn med Milk & Co

Med produkterne fra Milk & Co hjælper du dit barn til en mere behagelig og fredfyldt dag – og nat. F.eks. med Milk Baby Nighty Night Room Spray, som virker afslappende, når den sprayes i rummet inden sengetid, eller Milk Baby Snotty Grotty, som lindrer ved forkølelse og hoste, ligegledes når den sprayes i værelset, inden dit barn skal sove. Snotty Grotty er særdeles populær i højsæsonen for forkølelse og influenza, hvor den lindrer og giver dit barn en bedre søvn.

Produkterne fra Milk & Co tæller desuden diverse cremer med fugtgivende og helende egenskaber, lavet på masser af lækre olier. Ingen af produkterne er test på dyr, og de er alle fri for parabener.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x