Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Børnetøj i flot design fra Mini Rodini

Mini Rodini

Mini Rodini flyverdragter, jakker og andet flot børnetøj

Mini Rodini er et svensk børnetøjsmærke, der i 2006 blev grundlagt af Cassandra Rhodin, som en hyldest til alle børn, deres fantasi og deres ide om, at intet er umuligt. Tøjet er skabt til legesyge børn og skabt ud fra et ønske om, at tøjet skal matche børnenes personlighed, humør og kreativitet. 

Mini Rodinis vision er at gøre det nemt for forældre at vælge produkter, der er både miljømæssige og etisk korrekte. Tøjet fra Mini Rodini er ikke kun flot og sjovt at have på, men fremstilles også på en måde, der er bedre for miljøet og menneskene bag. Og kvaliteten - den er naturligvis helt i top.

I vores sortiment finder du blandt andet de populære Mini Rodini jakker og flyverdragter, men sortimentet byder også på søde heldragter, fine huer, kjoler og meget, meget mere.

Mini Rodini er et af Skandinaviens hurtigst voksende børnetøjsmærker, der er repræsenteret i de mest prestigefyldte stormagasiner og uafhængige butikker i hele verden. Find dit barns nye yndlingssæt fra det lækre Mini Rodini børnetøj her på siden.

 

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Flot og sjovt design fra Mini Rodini

Mini Rodini er sjovt og smart design med dyr og farver i mange fede styles, som er et hit hos både drenge og piger. Tøjet er i slidstærke materialer, som holder til at børnene leger og tumler, og samtidig er det blødt og lækkert, så du ikke skal gå på kompromis med hverken holdbarhed eller komfort for dit barn. Mini Rodini er både bluser, leggings, kjoler, t-shirts, bodystockings, bukser, jakker, flyverdragter, luffer og meget andet til børn, som gerne vil lege og have det sjovt i fedt tøj med farver og mønstre.

Det er også det sikre valg i forhold til miljø, etik og ikke mindst kvalitet, da alt Mini Rodinis børnetøj produceres med netop disse ting for øje.  

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x