Menu
X
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

Børnetøj i flot design fra Mini Rodini

Mini Rodini

Mini Rodini flyverdragter, jakker og andet flot børnetøj

Mini Rodini er et svensk børnetøjsmærke, der i 2006 blev grundlagt af Cassandra Rhodin, som en hyldest til alle børn, deres fantasi og deres ide om, at intet er umuligt. Tøjet er skabt til legesyge børn og skabt ud fra et ønske om, at tøjet skal matche børnenes personlighed, humør og kreativitet. 

Mini Rodinis vision er at gøre det nemt for forældre at vælge produkter, der er både miljømæssige og etisk korrekte. Tøjet fra Mini Rodini er ikke kun flot og sjovt at have på, men fremstilles også på en måde, der er bedre for miljøet og menneskene bag. Og kvaliteten - den er naturligvis helt i top.

I vores sortiment finder du blandt andet de populære Mini Rodini jakker og flyverdragter, men sortimenten byder også på søde heldragter, fine huer, kjoler og meget meget mere.

Mini Rodini er et af Skandinaviens hurtigst voksende børnetøjsmærker, der er repræsenteret i de mest prestigefyldte stormagasiner og uafhængige butikker i hele verden. Find dit barns nye yndlingssæt fra det lækre Mini Rodini børnetøj her på siden.

 

42 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

42 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x