Menu
X
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

Funktionelt og fint overtøj til børn fra Mini A Ture

Mini A Ture

Mini A Ture vinterjakker, forårsjakker og andet overtøj til børn

Mini A Ture har siden lanceringen i 2001 erobret både det danske og det udenlandske marked, og er i dag et stort internationalt og anerkendt mærke. Mini A Ture har vundet adskillige prestigefyldte designpriser, og det kan vi jo godt forstå, da de med deres klassiske overtøj rammer plet i alle deres kollektioner. Mini A Ture anorakkerne til baby er nærmest blevet deres varemærke indenfor overtøj, men også deres lækre forårsjakker og vinterjakker er et sikkert hit hos både børn og forældre.

Kollektionerne tager udgangspunkt i Mini A Tures skandinaviske rødder med et tydelig præg af en international design profil. Der stilles store krav til kvaliteten, og alt Mini A Ture overtøjet er derfor nøje produceret, så det kan modstå det skiftende danske vejr og børns leg. 

I vores sortiment finder du foruden Mini A Ture forårsjakker og vinterjakker også huer, luffer, flyverdragter, køredragter, køreposer, heldragter og meget andet. Mini A Ture er funktionelt og behageligt at have på. Se vores store udvalg af lækkert overtøj til børn herunder. God fornøjelse.

 

 

37 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

37 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x