Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Funktionelt og fint overtøj til børn fra Mini A Ture

Mini A Ture

Mini A Ture vinterjakker, forårsjakker og andet overtøj til børn

Mini A Ture har været på det danske marked siden 2001 og har siden da også erobret en stor del af det udenlandske marked. I dag er Mini A Ture et stort internationalt og anerkendt mærke, som har vundet adskillige prestigefyldte priser for det lækre og stilfulde design. Det kan vi godt forstå hos byStroom, da de med deres klassiske overtøj rammer plet i alle deres kollektioner. Mini A Ture anorakkerne til baby er nærmest blevet deres varemærke indenfor overtøj, men også deres lækre forårsjakker og vinterjakker er et sikkert hit hos både børn og forældre.

Kollektionerne tager udgangspunkt i Mini A Tures skandinaviske rødder med et tydelig præg af en international design profil. Der stilles store krav til kvaliteten, og alt Mini A Ture overtøjet er derfor nøje produceret, så det kan modstå det skiftende danske vejr og børns leg. 

I vores sortiment finder du foruden Mini A Ture forårsjakker og vinterjakker også huer, luffer, flyverdragter, køredragter, køreposer, heldragter og meget andet. Mini A Ture er funktionelt og behageligt at have på. Se vores store udvalg af lækkert overtøj til børn herunder. God fornøjelse.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Mini A Ture med tanke på bæredygtighed, velfærd, sundhed og sikkerhed

Alt tøj fra Mini A Ture er produceret med omtanke for de mennesker, som har været involverede i processen, ligesom det naturligvis også er produceret med henblik på at være både sikkert og funktionelt for dit barn. De slidstærke materialer på overtøjet holdet dit barn varmt og tørt i både regn og blæst, samtidig med at de tillader kroppen at ånde. Overtøjet er endvidere Oeko-Tex certificeret, hvilket vil sige at det lever op til de strengeste krav for økologiske tekstiler. Tøj fra Mini A Ture er generelt produceret med omtanke for miljø og omverden, så du kan iklæde dit barn en jakke, flyverdragt, hue, luffer eller noget af alt det andet lækre overtøj uden at skulle bekymre dig om noget som helst.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x