Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Müsli by Green Cotton - Lækkert økologisk børneinteriør

Müsli by Green Cotton

Müsli by Green Cotton sengetøj, sengerande, babynest og andet økologisk interiør

Green Cotton er en 100 % økologisk virksomhed, som er GOTS certificeret. GOTS certificeringen betyder, at det er produceret uden kemi, phthalater, fluor og kemiske farvestoffer, og er desuden den strengeste certificering, man kan opnå ved økologiske varer. GOTS inkluderer også sociale kriterier for at sikre bedre arbejdsforhold for de mennesker, som producerer tøjet. Du  kan derfor være helt sikker på, at produkterne fra Müsli Green Cotton ikke indeholder nogle skadelige stoffer, der kan påvirke dit barn. 

Müsli's kollektion indeholder de lækreste Müsli sengerande, badeslag, sengesæt, stofbleer, babyreder/babynest og puslehynder. Du finder alt lækkert økologisk interiør til baby og børneværelset hos Müsli by Green Cotton. 

Müsli by Green Cotton er super lækkert dansk design i høj kvalitet, og vi er derfor helt sikre på, at du finder noget, der falder i din smag. Se vores store udvalg af det lækre børneinteriør her på siden.

 

31 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

31 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Sundhed og kvalitet med Müsli by Green Cotton

Med Müsli by Green Cotton er du sikret kvalitetsprodukter, som er produceret med dit barns sundhed, komfort og velbefindende for øje, samtidig med at de er stilfulde og smarte i nordisk design og sarte farver.

Både sengesæt, sengerande, puslepuder, babynests og stofbleer findes i matchende farver og styles, så der er noget til både den lille pige og den lille dreng. Du kan selvfølgelig også kombinere farver og styles og skabe et unikt sæt af Müsli udstyr til dit barn.

Hos byStroom fører vi de bæredygtige og GOTS-certificerede produkter fra Müsli by Green Cotton i bl.a. sengetøj, sengerande, tæpper, babyslynge, stofbleer, puslepuder, badeslag og babynests. Se alle styles of farver herover og vær tryg ved, at produkter fra Müsli by Green Cotton er produceret 100% uden skadelige stoffer, så dit barn er i de bedste hænder, når det pusles, sover, eller I bare har en hyggestund.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x