Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Nofred - Flotte stole og borde til børn

Nofred

Find de flotte Nofred mouse chair stole i træ til børn

Nofred er et dansk design studie, der er særlig kendte for deres børnemøbler i høj kvalitet. Inspireret af souvenirs, snapshots og ukendte steder over hele verden har Nofred designet de flotte Mouse chair stole og borde, der er lavet til at holde længe i din families hjem.

De fine Nofred mouse chair stole og borde er lavet i egetræ i et flot enkelt design og malet med giftfri maling, så du undgår skadelige stoffer i dit hjem. Stolene har desuden et fint ryglæn, der er udformet som museører.

Børnebordene og stolenes enkle design gør, at de passer ind på ethvert børneværelse. Køb en flot Nofred stol og et fint bord til dit barn, som barnet kan sidde ved og være kreativ. Dit barn vil elske sit nye bord og mouse chair stol fra Nofred.

 

 

4 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Smart, funktionelt og stilfuldt design fra Nofred

Nofred er smarte børnemøbler kombineret med stilfuldt design, som pynter i ethvert hjem og ikke mindst børneværelse. Børnemøblerne fra Nofred er produceret i kvalitetsmaterialer og malet med giftfri maling i lækre farver. Møblerne holder længe og kan snildt gå i arv fra søskende til søskende, eller endda fra generation til generation. De er desuden bæredygtigt produceret med omtanke for mennesker og miljø.

Da Nofred børnemøblerne er så klassiske og diskrete i farver og design, passer de ind på både børneværelset, i køkkenet og i stuen. De er designet med dit barns komfort og brug for øje, men Nofred tilgodeser både den stilbevidste forælder, såvel som barnet.

De søde museører, som udgør ryglænet på den populære mouse chair fra Nofred, giver lige børnestolen dét ekstra, som gør den rigtig sød og sjov, og hos byStroom kan vi godt forstå, at børnene elsker den. Nofred er nemlig slet ikke til at stå for.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x