Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

PlanToys - Bæredygtigt trælegetøj

PlanToys

Sjovt bæredygtigt legetøj i træ fra PlanToys

PlanToys har i over 30 år arbejdet vedholdende og ufravigeligt på at udvikle produkter i høj kvalitet, der kan bidrage positivt til vores fælles jord og miljø. De bestræber sig fortsat på at skabe flest mulige principper for design og fremstillingsteknikker, som hjælper til at bibeholde miljøet omkring os. PlanToys trælegetøj er derfor bæredygtigt produceret, ligesom de anvendte materialer til produktion af legetøjet er bæredygtigt produceret.

 

PlanToys benytter sig af materialer som gummitræer, der ikke længere producerer latex, formaldehydfri lim og organiske farver til at lave, lime og farve det bæredygtige legetøj.

PlanToys er ikke alene kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller legetøj i træ uden imprægneringsmidler i gummitræet - de er samtidig den førende virksomhed, der har skabt både nyt materiale og arbejdsprocesser, som en del af deres nul-affalds-politik. 

For PlanToys udgør bæredygtig leg det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. I vores sortiment af PlanToys legetøj finder du derfor sjovt, flot og spændende trælegetøj som legemad i træ, musiklegetøj, aktivitetslegetøj og meget mere, som inviterer til sjov og bæredygtig leg.

Se vores udvalg af det bæredygtige trælegetøj herunder.

 

 

 

8 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Plantoys stimulerer dit barns udvikling

Plantoys er meget mere end bare legetøj. Plantoys er også mange timers underholdning og stimulering af dit barns finmotorik, evnen til at genkende farver, størrelser og former, og meget, meget mere. Gennem leg udvikler dit barn sine kognitive evner, sin evne til at deltage i leg med andre, evnen til at dele, at ræsonnere, og meget andet. Med det populære og farverige legetøj har Plantoys taget højde for dette, så barnet gennem leg bliver stimuleret til at lære sig selv og sine omgivelser at kende og senere at omgås andre børn og voksne på en naturlig måde.

Endvidere er Plantoys trælegetøjet produceret med dit barns sikkerhed for øje med giftfri maling og bløde dele, som er vanskelige at komme til skade på, for kun det bedste er godt nok til guldet.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x