Menu
X
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

PlanToys - Bæredygtigt trælegetøj

PlanToys

Sjovt bæredygtigt legetøj i træ fra PlanToys

PlanToys har gennem mere end 30 år arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter i høj kvalitet, der kan bidrage positivt til vores jord. De bestræber sig konstant på at skabe flest mulige principper for design og fremstillingsteknikker for at bevare det omkringliggende miljø. PlanToys  har derfor en bæredygtig produktion af deres trælegetøj, og anvender bæredygtige materialer til produktion af legetøjet. PlanToys benytter sig af materialer som gummitræer, der ikke længere producerer latex, formaldehydfri lim og organiske farver til at lave, lime og farve det bæredygtige legetøj.

PlanToys er ikke bare kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller legetøj i træ uden imprægneringsmidler i gummitræet - de er samtidig den førende virksomhed, der har skabt både nyt materiale og arbejdsprocesser som en del af deres nul-affalds-politik. 

For PlanToys udgør bæredygtig leg det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. I vores sortiment af PlanToys legetøj finder du derfor sjovt, flot og spændende trælegetøj som legemad i træ, musiklegetøj, aktivitetslegetøj og meget mere, som inviterer til sjov og bæredygtig leg. Se vores udvalg af det bæredygtige trælegetøj herunder.

 

17 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

17 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x