Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Pom Pom hjemmesko og børnesko i stilrent design

Pom Pom

Find flotte Pom Pom hjemmesko og børnesko

Pom Pom er et dansk mærke, der siden 2010 har designet og produceret børnesko og hjemmesko i et stilrent og funktionelt design. Alle sko og støvler fra Pom Pom er lavet i lækre naturmaterialer, såsom læder, skind og gummi, og er i højeste kvalitet. Skoene er desuden lavet med en rigtig god pasform, som giver barnet god komfort.

Når du køber børnesko, skal du sørge for at vælge den rigtige størrelse. Det er vigtigt, at dit barn har sko i den rigtige størrelse med plads til at vokse i. Vi anbefaler, at man tillægger 1-1,5 cm i voksetillæg til den nuværende fodlængde. Køber du hjemmesko, skal voksetillægget dog ikke være så stort.

I vores udvalg af Pom Pom sko, som du kan se herunder, finder du Pom Pom børnesko og hjemmesko til børn. De fine sko er både flotte og lækre at gå i, og vi er helt sikre på, at dit barn vil elske sine nye sko fra Pom Pom.

 

5 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Pom Pom sko for føddernes - og dit barns - skyld

Pom Pom sko til børn er produceret med hensyntagen til fødder, som vokser og udvikler sig. Det er vigtigt med fodtøj i god kvalitet til de små poder, så man ikke risikerer problemer med fødder, ryg, m.v. senere hen. Dette har Pom Pom taget højde for med deres børnesko, som er lavet i en super pasform og høj kvalitet. Endvidere ligger Pom Pom sko til trods for den høje kvalitet i et prisleje, hvor alle kan være med.

Vælg mellem de mange populære sko og hjemmesko fra Pom Pom til både piger og drenge. Hos byStroom fører vi skoene i mange af de neutrale farver, som kan sættes sammen med alt slags tøj. Uanset om skoene er til hverdag eller til en lidt mere festlig anledning, har Pom Pom altid et part smarte og sunde kvalitetssko, som passer til dit barn.

Sko og hjemmesko fra Pom Pom er produceret i naturmaterialer, som holder i al den tid, dit barn kan passe skoene.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x