Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Popupshop - Økologisk børnetøj med dyreprint

Køb flot bæredygtigt børnetøj fra Popupshop

Popupshop blev grundlagt i 2007 og siden da, har det kun taget fart. Popupshops passion er bæredygtighed og høj kvalitet, og deres mål er at skabe tidløs økologi med produkter, der er basis, klassiske og lette at mixe og matche. Popupshop gør alt for at opbygge en virksomhed, der anvender innovative bæredygtige tekstiler, og med dette i tankerne, er Popupshop et naturligt og logisk valg indenfor moderne basistøj til børn.

Hos Popupshop finder du et stort udvalg af flot økologisk børnetøj med forskellige dyreprint. I vores sortiment kan du blandt andet finde popupshop leggings, kjoler, heldragter og sweatere. Du kan også finde en sød badedragt med UV beskyttelse, som dit barn fint kan bruge på stranden en varm og solrig sommerdag.

Popupshop er bare super cool og lækkert økologisk børnetøj og babytøj med de flotteste dyreprint. Find det flotte børnetøj fra Popupshop her på siden.

 

 

15 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

15 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Økologi fra Popupshop

Det lækre og smarte børnetøj fra Popupshop er produceret i økologisk bomuld i høj kvalitet. De mange styles er designet efter, hvad børn ville vælge, så der er masser af fine prints med dyr og farver, som samtidig er smarte og stilfulde, så man ikke behøver gå på kompromis. Med andre ord – Popupshop tiltaler både børn og forældre med de søde dyreprint.

Kombinér evt. de mange styles med hinanden for et mere unikt look, eller klæd dit barn på i et klassisk, stilfuldt sæt tøj med f.eks. tigre, pandaer eller elefanter. Popupshop har også lidt mere neutrale styles, så du f.eks. kan kombinere en skildpadde kjole med et par ensfarvede leggeings. Uanset hvad du vælger, er dit barn garanteret lækre og bløde materialer, og der er tøj til både dag og nat. Find de søde bodystockings, bluser, leggings, shorts og meget mere fra Popupshop hos byStroom.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x