Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Snurk Øko-tex sengetøj med de finest print

Snurk

Lækkert Snurk sengetøj til børn (og voksne)

Snurk laver lækkert og flot sengetøj i 100 % bomuld. De flotte sengesæt med print af eksempelvis en prinsesse, ballerina, astronaut, fodboldspiller, havfrue og ridder appellerer særligt til børn. Det fine sengetøj med strikprint kan dog også bruges af mor og far.

De sjove og flotte print på sengesættene gør det muligt for dit barn at forvandle sig til lige netop den figur eller person, som han eller hun helst vil være. Lad dit barn putte sig i det bløde sengetøj og selv blive en prinsesse, brandmand eller pirat, når det sover.

Snurks sengetøj har fået tildet et Øko-tex mærke, hvilket betyder, at sengesættene er uden sundhedsskadelige stoffer, der blandt andet kan give allergi. Du kan derfor trygt og roligt lade dit barn sove i et af de lækre sengesæt fra Snurk. Se vores store udvalg af flotte sengesæt og find et sæt med dét print, som dit barn vil elske at putte sig i.

 

19 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

19 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Snurk sengetøj til både piger og drenge

Med et sengesæt fra Snurk bliver det både sjovt og dejligt at lægge sig til at sove, hvad enten man forvandler sig til en prinsesse, brandmand, dinosaur, havfrue eller en af de mange andre fine og sjove figurer, når man begiver sig ind i drømmeland. Snurk sengetøj er i høj kvalitet til både drenge og piger og pynter på ethvert børneværelse. Fortvivl ikke, hvis du som voksen også gerne vil sove i Snurk sengesæt – dynebetræk og hovedpudebetræk fås nemlig også til voksne. Det bløde og lækre sengelinned fra Snurk fås også i mere neutralt print, hvis man ikke er til figurer på sengetøjet, når man skal sove.

Snurk sengesæt er naturligvis helt fri for sundhedsskadelige stoffer og er OEKO-TEX certificeret, så vælg trygt mellem alt det smarte og lækre sengetøj fra kvalitetsmærket Snurk.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x