Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Sophie La Girafe - Sødeste giraf fra Frankrig Sophie La Girafe

Den verdenskendte giraf Sophie La Girafe blev født helt tilbage i 1961. Helt fra begyndelsen blev Sophie Giraf en stor succes, da mødre hurtigt så hvor genial den var til at stimulere babys sanser og berolige, når gummerne kløede på grund af tænder. I dag er Sophie Giraf det kæreste eje blandt millioner af babyer og tumlinger i hele verden. 

 

3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Sophie La Girafe når gummerne klør

Den søde bide giraf og bidering fra Sophie La Girafe er fremstillet i 100% naturgummi og farvet med plantefarvestof, som er fuldstændigt ufarligt, så du ikke behøver bekymre dig, når dit barn bider i Sophie Giraf. De forskellige varaianter af Sophie Giraf er med til at stimulere dit barns sanser med lyd og farver, ligesom følesansen bliver stimuleret, når dit barn klemmer om eller bider i legetøjet og bideringen. Med Sophie Girafs lange ben og den lange hals er der altid noget at gribe fat i, uanset hvor meget baby kan gribe om med sin lille hånd.

Når tænderne klør i gummerne, er Sophie La Girafe det oplagte valg til din baby, og der er en grund til, at Sophie giraf er det mest populære babylegetøj i hele Frankrig.

Sophie La Girafe er et kvalitetsmærke, som du trygt kan give til dit barn. Vælg mellem den populære bidering, badegiraffen eller et sæt med giraf i både gummi og plys. Alle varianter er et oplagt valg til babys første legetøj.

Sophie La Girafe er 100% fri for giftige stoffer og er CE-godkendt.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x