Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Tumble 'N Dry - Køb Tumble 'N Dry babytøj og børnetøj

 

Tumble 'N Dry er hollandsk, blev lanceret første gang i 2007 og har siden taget mange børnefamilier med storm. At Tumble 'N Dry er blevet så populært skyldes, at de henvender sig rigtig bredt med deres kollektioner, som med deres smarte design passer til både hverdag og fest. Tøjet er super blødt og behageligt at have på og naturligvis produceret i en fantastisk kvalitet, der kan tåle at blive brugt i dagligdagen. 

Ud over at Tumble ’N Dry laver rigtig flotte kollektioner i friske farver, så laver de også en lækker basis-serie, som vi naturligvis også fører her i shoppen.

Det hollandske brand sælges nu i over 600 butikker i hele verden og er med deres overkommelige priser tilgængelig for alle. Hos byStroom fører vi børnetøjet helt fra str. 50 til str. 122, så der er noget for både baby og børn. 

Bemærk at Tumble ’N Dry godt kan være en smule lille i størrelsen.

 

30 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

30 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Tøj til enhver lejlighed fra Tumble ’N Dry

De mange lækre farver og styles fra Tumble ’N Dry opfordrer til aktivt brug i hverdagen, og de slidstærke materialer gør det velegnet hertil. Dog er de fine designs ligeså smarte til fest, som til hverdagsbrug, så du finder noget til enhver lejlighed fra Tumble ’N Dry. Ungerne elsker de friske farver, som kendetegner børnetøjet, men du finder også lidt mere neutrale farver og styles blandt bluser, bukser, nederdele, shorts, bodystockings og meget andet fra Tumble ’N Dry.

Alt børnetøj fra Tumble ’N Dry er produceret i bløde og lækre materialer og designet til at have en super pasform, så børn kan lege aktivt og ubesværet i det dagen lang.

Hos byStroom fører vi Tumble ’N Dry i størrelser fra helt spæd og op til og med 6 år.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x