Menu
X
MULIGHED FOR HJEMMELEVERING 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 499 KR I DK
  • HJEMMELEVERING MULIGT
  • 30 DAGES RETURRET
  • 1-2 DAGES LEVERING

Pusletasker fra Bystroom - Køb en lækker pusletaske her

PUSLETASKER

GUIDE TIL AT FINDE DEN RIGTIGE PUSLETASKE TIL DIG. SE PUSLETASKEGUIDEN HER

SMARTE OG PRAKTISKE PUSLETASKER 

byStroom designer og producerer praktiske og top moderne pusletasker i høj kvalitet - tasker til dig som stadig vil være med på moden, også efter du er blevet mor. Hele tanken med vores kollektioner er, at funktionaliteten i den enkelte pusletaske ikke må spænde ben for det visuelle. Vi kender sikkert alle til de pusletasker, som kun bliver brugt, så længe vi har blebørn. Med pusletasker fra byStroom, kan det lade sig gøre, at være trendy, når man både skal have bleer og børnetøj i bagagen, samtidig med at tasken kan bruges, når baby er blefri. Med byStrooms store udvalg af pusletasker finder du et unikt design til enhver smag - hvad enten du er til det femine, det enkle eller det mere rå, så de også passer til farmand. Alle byStroom pusletasker er rummelige med plads til alt hvad mor og far skal ha' med på tur. Uanset om du er til en sort pusletaske, brun pusletaske, grå pusletaske eller en mere farverig en af slagsen, kan vi tilbyde et væld af farver og designs i vores kollektioner af pusletasker. Se det største udvalg af byStroom pusletasker nedenfor.

 

44 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

44 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

En pusletaske fra byStroom er et stilfuldt valg

Med en af de populære pusletasker fra byStroom er du sikret en lækker og trendy taske, som med sine slidstærke materialer holder i årevis. Du kan altså bruge den, mens du har blebarn, og takket være det flotte og lækre design fortsætte med at bruge den, når baby er blevet for stor til at bruge ble. Alle vores pusletasker er indrettet, så der er plads og rum til alle de ting, du som mor eller far har brug for at have med til dig selv og baby. De fås i mange modeller og farver, så der er noget til enhver smag – også hvis det skal være lidt mere maskulint til manden på barsel.
En byStroom pusletaske imødekommer de krav, vi i dag har til en travl hverdag på farten med baby. Vores pusletasker er funktionelle og i høj kvalitet, og de tager højde for alle de små ting, som man som nybagte forældre ikke selv har tænkt over, at man har brug for. Har du tidligere haft brug for en pusletaske, ved du også, at den skal have plads til meget mere end bare bleer. Her skal være plads til sutteflaske, pusleunderlag, skiftetøj, vådservietter, affaldsposer, nøgler, pung, og meget mere. Hos byStroom er vi opmærksomme på dine behov, og du går derfor ikke galt i byen med en af vores mange stilfulde såvel som brugbare pusletasker.

 

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x