Menu
X
 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

Ventetøj, graviditetstøj & ammetøj fra byStroom

VENTETØJ / AMMETØJ

Bredt udvalg af ventetøj og graviditetstøj

byStrooms graviditetstøj er designet til både hverdag og fest. Det enkle design gør det let at style med dit eget tilbehør, så det hurtigt kan ændres fra dit daglige ventetøj til et festligt sæt. Alt vores ventetøj er en kombination af ventetøj og ammetøj. Ammefunktionen er lavet så du let og diskret kan amme baby, også når du er i byen. 

Vi har et bredt udvalg af graviditetstøj, som f.eks. jumpsuits, ammekjoler, ammetoppe, tunics og ventebukser. Farverne er både de klassiske sort og hvid, men der er naturligvis også mulighed for at vælge noget mere farvestrålende. Vi er stolte over at kunne præsentere en kollektion af billigt ventetøj, der ikke kun er trendy og praktisk, men vores graviditetstøj er også i en lækker kvalitet, der er yderst behagelig for kroppen, lavet i et komfortabelt materiale, så det ikke strammer nogen steder.
Vi anbefaler, at du vælger samme størrelse, som du normalt bruger, da tøjet er lavet i et fleksibelt og elastisk materiale.

 

1 til 52 af 78

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 52 af 78

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Ventetøj, graviditetstøj og ammetøj 

Du finder det hele hos byStroom. Uanset, om du har brug for ventetøj, som tilpasser sig kroppen uden at stramme, eller ammetøj, som gør det let og komfortabelt at amme hjemme og på farten, så har vi et stort udvalg af ventekjoler, ventebukser, ammetoppe og meget andet. Vores ventetøj og ammetøj er både praktisk og flot, så du kan være både behageligt og pænt klædt under hele graviditeten og mens baby stadig ammes.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x