Menu
X
 
Menu
  • FRI FRAGT OVER 399 KR I DK
  • 1-2 DAGES LEVERING
  • 30 DAGES RETURRET

Amme bh - Stort udvalg af amme bh’er med bøjle og støtte til maven

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

byStroom tilbyder et stort og lækkert udvalg af ammebh'er, ammeindlæg, støttetrusser og støttebånd, som matcher rigtig godt til vores byStroom ammetøj og ventetøj.

 

15 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

15 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Om du er hjemme eller på farten, er vores lækre og behagelige amme-bh’er et must, så længe du ammer baby.

Med en af vores smarte bh’er kan du amme let og problemfrit, uanset hvor du befinder dig. Bh’erne er i høj kvalitet, både hvad angår materiale og komfort. De løfter barmen flot og støtter, hvor de skal, og så er mange af dem uden sømme for at gøre dem så behagelige, som muligt. Bh’erne er lette at åbne, så baby nemt kan ammes – også når det skal gå hurtigt.
Køb din amme-bh i god tid, så du er klar til fødslen og ikke skal bekymre dig om andet, end din lækre og perfekte baby den første tid.
For maksimal komfort og kvalitet bør du vælge en amme bh fra byStroom. Her får du virkelig kvalitet for pengene. Og hvem vil ikke gerne gøre det så let og behageligt som muligt for sig selv og baby?
Se også vores udvalg af ammeindlæg, støttebånd, støttetrusser og badedragter i en altid høj kvalitet og lækre materialer til gravide. Uanset, hvad du vælger, vil det altid passe sammen med resten af vores ammetøj og ventetøj.

Denne side benytter Cookies. Fortsætter du med at bruge siden er du enig i vores brug af Cookies. Læs mere her
x